• Haberler
  • Keşfet
  • Yaza fit girmek isteyenler için mucizevi zayıflama tüyosu! O kür ile 20 günde 5 kilo verebilirsiniz!

Yaza fit girmek isteyenler için mucizevi zayıflama tüyosu! O kür ile 20 günde 5 kilo verebilirsiniz!

Yaza fit girmek isteyen kişiler çeşitli zayıflama yöntemleri deniyor. Bizde sizin için sağlıklı ve kolay kilo vermenin yollarını araştırdık. Operatör Doktor Feridun Kunak'ın önerdiği yoğurt kürü ile 20 günde sağlıklı kilo verebilirsiniz. İşte tüm detaylar...

Yaza fit girmek isteyenler için mucizevi zayıflama tüyosu! O kür ile 20 günde 5 kilo verebilirsiniz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaz aylarına az zaman kaldı. Yaza fit girmek isteyen kişiler zayıflamanın yollarını arıyor. Bizde sizin için Feridun Kunak’ın yoğurt kürünü araştırdık.  

Operatör Doktor Feridun Kunak’ın önerdiği yoğurt kürü ile sağlıklı ve kolay bir şekilde kilo vermeniz mümkün. Yoğurt kürü sayesinde yağ yakımını ve ödem atımını hızlandırabilirsiniz. İşte Feridun Kunak’ın önerdiği mucizevi yoğurt kürü... 

YOĞURT KÜRÜNÜN İÇİNDE NELER VAR? 

Yoğurt, protein bakımından zengin bir besin kaynağıdır. Bu sayede metabolizmanızı güçlendirir, tok tutar ve daha fazla kalori yakmanıza yardımcı olur. 

 - 1 Kase ev yoğurdu 

 - 1 tatlı kaşığı pul biber veya tarçın 

 - yarım limon suyu 

YOĞURT KÜRÜNÜN HAZIRLANIŞI 

 - Bir kaseye aldığınız yoğurdun üzerine sıktığınız limon suyunu dökün ve iyice karıştırın 

 - Yoğurdun üzerine taze ve gerçek pul biber ekleyerek tüketebilirsiniz.  

 Mide problemi olanlar, pul biber yerine tarçın kullanabilirler. 

20 gün boyunca bu kürü tüketerek sağlıklı ve kolay bir şekilde zayıflayabilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki sadece yoğurt kürü istediğiniz sonucu vermeyebilir. Hızlı bir şekilde kilo vermek istiyorsanız, 20 gün boyunca sıkı b0i diyet yaparak (yağ ve karbonhidrattan uzak durarak), diyetinizi günlük yarım saat ya da bir saatlik tempolu yürüyüşlerle destekleyerek istediğiniz sonuca varabilirsiniz.  

Bakmadan Geçme