• Haberler
  • Konya
  • ZMO'da görev değişimi, devir teslimi yapıldı

ZMO'da görev değişimi, devir teslimi yapıldı

Konya Ziraat Mühendisleri Odasında görev değişimi, devir teslimi gerçekleştirildi. Oda da iki yıl görev yapan Başkan Murat Akbulut. Olagan genel kurulda Başkanlığa seçilen Burak Kırkgöz'e düzenlenen bir törenle görevini devretti.

ZMO'da görev değişimi, devir teslimi yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kısa adı “ZMO “ olan Ziraat mühendisleri Odası Konya Şubesinde görev değişimi devir teslim töreni meram yaka yolu üzerinde bulunan Ziraat Mühendisleri Odası çok amaçlı salonunda çok sayıda eski ve yeni yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende il sözü görevi devredecek olan Başkan Murat Akbulut yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi.  “ Tarım konusunda tüm dünya genelinde ciddi sorunlar yaşanıyor. Bu konuda ülkemizde gıda güvenliğini sağlayacak olan meslek grubu bizler Ziraat mühendisleridir. Bu noktada bugün itibariyle çok ciddi mana da gerek hukuki, siyasi. Sosyal boyutlarıyla beraber bütün ülke olarak kurumlarımızla beraber bunun mücadelesini vermek zorundayız. Bu noktada da bugün itibariyle genç ziraat mühendisleri arkadaşlarımıza bu teşkilatımızı ve odamızı teslim etmekten dolayı gurur duyuyor ve başarılar diliyorum. Başkan Burak Kırkgöz ve yönetimine başarılı işlere imza atmalarını temenni ediyorum.” Dedi.

Başkanlık görevine yeni seçilen Başkan Burak Kırkgöz ise “ Bende bugüne kadar arkadaşlarıyla birlikte başarılı bir dönem geçiren Murat Akbulut başkanım ve yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek başlıyorum Sözlerime; “ ZMO Konya Şubesi Olağan Genel Kuruluna katılan tüm delege arkadaşlara ve bizleri bu göreve layık gördüklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere verilen görevin büyüklüğünü çok iyi biliyoruz. Yapacağımız hizmetlerde çok. Bayrağı daha ileri götürmek adına arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışacağız.”dedi

Konuşmaların tamamlanmasının ardından Başkan Murat Akbulut, genç ve dinamik başkan Burak Kırkgöz’e mazbatasını teslim ederken, Başkan Kırkgöz ise bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Murat Akbulut’a bir teşekkür plaketi takdim etti. Tören günün anısına çektirilen toplu aile fotoğraflarıyla son buldu.      

Bakmadan Geçme