Zen Pırlanta Enntepe'de

Konya'nın tanınmış ve köklü ailelerinden Ketenci ailesi Zen pırlanta 4. Şubesini ENNTEPE alışveriş merkezinde geniş bir davetli topluluğu eşliğinde hizmete açtı.

Ketenci altın ve mücevherat Zen pırlanta’nın 4. Mağazasını ENNTEPE’de hizmete açtı. Açılışa kalabalık bir davetli topluluğu katılırken Ketenci ailesi davetlilerle yakından ilgilendi.

Ketenci Altın mücevherat yönetim kurulu üyesi İrfan Ketenci Konyalılara böylesi bir mağazayı hizmete sunmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, Ketenci altın ve mücevherat olarak Konya’ya ve Konyalılara  ZEN DIAMOND ve D DIAMOND ürünlerini sunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. 

Geniş bir katılımın olduğu açılış okunan dualar ve kesilen kurdele ile başladı. Mağazanın açılış duasını ise eski İzmir Müftü yardımcısı Şakir Kırkız Kurdele kesiminin ardından açılışa katılanlar mağazada göz kamaştıran birbirinden güzel ürünleri inceleme imkanı buldu. Ketenci ailesi açılışlarına katılan davetlileri ile tek tek ilgilendi.

1970 yılında bu yana altın ve mücevherat sektöründe güvenle hizmet veren Ketenci ailesi bünyesine kattığı 5. Mağazasında müşterilerine Tektaş, beştaş, baget yüzüklerin yanı sıra pırlanta ve renkli taşların buluştuğu ürünleri ile dikkat çekiyor.

Öte yandan açılışı yapılan mağazada erkek müşteriler için de saat, kravat, kol düğmesi, kalem, cüzdan, kemer gibi pırlanta aksesuarlı ürünlerde sunuyor.

Bakmadan Geçme