Zafer Partisi Konya'da Binnur Bulgan dönemi

Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı'na 2 listenin yarıştığı il kongresinde seçimin kazananı Emine Binnur Bulgan Oldu.

Zafer Partisi Konya'da Binnur Bulgan dönemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir düğün salonunda gerçekleşen Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı’nın 2.Olağan İl Kongresine Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Dinçer Çolak, Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Esma-ül-Hüsna Aslan, Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel İdare Kurulu Üyesi Feridun Yıldız, çevre il ve ilçe başkanları ile partililer katıldı.

Zafer Partisi Konya'da Binnur Bulgan dönemi
Zafer Partisi Konya İl Başkanı Binnur Bulgan’ın kongre de yapmış olduğu konuşmasına Büyük Türkçü Nihal Atsız’ın Selam şiiriyle başlaması salonda coşkulu bir atmosfere neden oldu. Başkan Bulgan konuşmasında; Zafer Partisi’nin, Atatürk’ün çizgisinde Türk Milliyetçisi bir parti olduğunu vurgulayarak Prof.Dr. Ümit Özdağ ve Zafer Partisi kadrolarının bu bilinçle  devleti yönetmek için liyakat ve ehliyet sahibi olduğunu ifade etti.

Zafer Partisi Konya'da Binnur Bulgan dönemi
Konuşmasına ; Konya da çevrem bana  ‘’ hala ‘’ der çünkü beni bacı olarak, anne olarak görürler. Geçtiğimiz yerel seçimlerde Meram’da almış olduğum oy da bunun küçük bir kanıtıdır. Diye devam eden Başkan Bulgan ,Siyaset masa da algoritmalar şemalar ile değil, sahada halkın içine inilerek, onların gözünün içine bakılarak “üzülme biz var biz çözeriz” diyerek yapılır. Bundan sonra artık Konya’nın bir halası var.Zafer Partisi olarak her yerde olacağız ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.


 

Bakmadan Geçme