Yunak SGK Müdürlüğüne Durdu Tosun Atandı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yunak İlçe Müdürlüğü'ne atanan Durdu Tosun, görevine başladı. Konya'nın Yunak ilçesinde SGK Müdürü Latif Mercan'ın Afyon Dinar'a tayinin çıkmasından sonra atanan Durdu Tosun görevine başladı.

Yunak SGK Müdürlüğüne Durdu Tosun Atandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak 1996 yılında Ankara Sosyal Güvenlik Kurumunda göreve başlayan Tosun, sırasıyla; 2009 -2010 İzmir, 2011 -2017 Ankara, 2017 – 2022 yıllarında ise Muğla SGK’da görev yaptı. Tosun, son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığın uyguladığı rotasyon kararı ile Yunak Sosyal Güvenlik İlçe Merkezine atandı. Karaman’dan dünyaya gelen Durdu Tosun, 1994 yılında Eskişehir Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldu.

Vatandaşlara güler yüzle ve insan odaklı hizmet vermek için çalışacaklarını ifade eden müdür Tosun , "Sosyal Güvenlik İlçe Müdürlüğü olarak hem vatandaşlar hem de kurumlarla sürekli iletişim içerisinde olacağız. Yunak’ta görev yapmak şahsım adına oldukça mutluluk vericidir. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte ilçe'de yaşayan tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için var gücümüzle çalışacağız ”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme