• Haberler
  • Siyaset
  • Yeniden Refah Partisi'nden Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret

Yeniden Refah Partisi'nden Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret

Genel Başkanlığını Dr. Fatih Erbakan'ın yaptığı Yeniden refah Partisi yöneticileri gazetemizi ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi'nden Hakimiyet Gazetesi'ne ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Başkanlığını Dr. Fatih Erbakan'ın yaptığı Yeniden refah Partisi yöneticileri gazetemizi ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Adnan Acar ülke gündemi için ne koşuşalım. Her şey ortada. Vatandaşı bir vur, bir dert diliyorum. Toplumun çok büyük kesimi iktidara tepkili” dedi.

Yeniden Refah Partisi il başkanı Adnan Acar ve Başkan yardımcıları Faruk Uysal, İsmail Baş, İsmail Çığır ve yönetici Ahmet Aka'yı Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz, Genel Yayın yönetmeni Dursun Seyis ve S. Yazı işleri Müdürü Zafer Samancı dinlediler.

Başkan Adnan Acar ülke gündemi için ne konuşalım. Her şey ortada. Vatandaşı bir vur, bir dert diliyorum. Toplumun çok büyük kesimi iktidara tepkili” dedi.

 Yeniden refah partisi yine Cumartesi günü Necmeddin Erbakan Üniversitesinde saat 11.00 de, Ahmet Keleşoğlu konferans salonunda merhum Erbakan'ı anma programı düzenleyeceklerini, aynı gün saat 16.00 da ise Partiye katılım programı olduğunu söylediler. Partiye ilginin her geçen gün arttığı belirttiler. (Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme