• Haberler
  • Konya
  • Yeniden Refah Partisi heyeti Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi heyeti Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi heyeti Hakimiyet Gazetesi'ni ziyareti sırasında çalışmalarından bahsetti, faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Köseoğlu, Tanıtım Medya Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Remzi Demirkol, STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Dağlı ve Ekonomik İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ufuk Güçlü, Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında İl Başkanı Köseoğlu, partinin teşkilatlanma süreci ve gelecekteki siyasi faaliyetleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Köseoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“İlk teşkilat olarak kuruluşumuzu tamamlamış bulunuyoruz. Bundan sonra daha fazla siyasi aktivitenin içine gireceğiz. Haftalık toplantılarımızı yapmaya başladık ve sosyal aktivitelere katılım sağlıyoruz. Geçen hafta 10 Muharrem dolayısıyla 10 bin kişilik aşure dağıtımı gerçekleştirdik. Meram ve Selçuklu İlçe Teşkilatlarımız da aşure programları düzenledi.”

31 Mart yerel seçimlerinin ardından bazı ilçelerde boşalan ilçe başkanlıklarına atamalar yaptıklarını belirten Köseoğlu, Kulu, Ereğli, Karatay, Akşehir ve Beyşehir ilçelerinde yeni ilçe başkanlarının göreve başladığını ve bu hafta sonu itibariyle ilçe divan toplantılarını tamamlayacaklarını ifade etti.

Köseoğlu, “Salı günü saat 18:30’da Bayır Otel’de gerçekleştireceğimiz il divan toplantısına tüm ilçe başkanlarımız raporlarıyla katılacak. Toplantıya, Erbakan Hoca'nın damadı ve genel başkan yardımcısı Mehmet Altınöz konuşmacı olarak katılacak. Güzel geçeceğini ümit ediyorum” dedi.

"AKTİF BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Mehmet Köseoğlu, Yeniden Refah Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak yaptığı açıklamalarda, partinin Konya teşkilatının aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.

Toplantı ve etkinliklerde herhangi bir aksaklık yaşanmadığını ve tüm arkadaşlarının görevlerini büyük bir özveriyle yerine getirdiğini belirtti.


 

Bakmadan Geçme