Yeni trend spor: Fitness

Fitness sporu düzenli yapıldığında insanlar üzerinde büyük etkiye sahip. Ayrıca vücudu daha iyi kullanabilme becerisini arttırdığı da biliniyor.

Fitness vücut ile yapılan bir spor dalı.Vücudu daha iyi kullanabilme ve geliştirme açısından oldukça önemlidir.Ayrıca beslenme ve disiplin gerektiren bir spor.

Hedef Belirlenmeli

Eğitmenler, insanlara doğru bir hedef belirleme konusunda yardımcı olması gerekiyor. Bu durum sonucunda insanların istediği sonucu görmesine yardımcı olur. Hedef belirleme aynı zamanda insanların sürekli egzersiz yapma alışkanlıkları kazanmalarını ve devam ettirmelerini sağlıyor.

Antrenmana ısınmayla başlanmalı 

Spora başlamadan önce ısınma hareketleri yapılması gerekiyor. Bu vücudu zorlu aktivitelere ve spora hazır hale getiriyor.Kişi kendisini hem fiziksel hem mental olarak spora başlamaya hazır hissetmeli. Egzersizler yapılırken, zaman aralıkları olmalı ve nefes alış-verişleri düzenli hale gelmeli.Düzenli egzersizler sonrasında ağırlık kaldırmaya başlanabilir.Ancak bu ağırlıklar yine de vücut dayanıklılığına göre olması gerekiyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme