Yeni hedeflerini belirlediler

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kadın Komisyonu Başkanı Berna Arslan ve yönetim kurulu üyeleri Sendika Başkanı Ali Köç'ün başkanlığında sendika toplantı salonunda bir araya gelerek, istişare toplantısında yeni hedeflerini belirlediler.

Yeni hedeflerini belirlediler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kamu-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şubenin Kadın Komisyonları üyeleri bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdiler. Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ali Köç ve Kadın Komisyonları Başkanı Berna Arslan başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısında karşılaşılan sorunlar, çözü yolları ve yeni hedefler belirlendi “ 

Yeni hedeflerini belirlediler
TES Konya 1 Nolu Şube Kadın Komisyonu Başkanı Berna Arslan ise  “Bundan sonraki süreçte de aktif olarak sendikal faaliyetler yapacaklarını söyledi. “Cumhuriyetimizin 101. yılı, eğitim camiamız için büyük bir sorumluluk taşıyor. Çünkü eğitim, Cumhuriyetimizin temel taşlarından biridir. Türk Eğitim Sendikası Konya Kadın Komisyonu olarak, eğitimin kalitesini artırmak, eğitimcilerin haklarını korumak ve toplumumuzu daha aydınlık bir geleceğe taşımak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 101. yılına dair projelerimizi ve hedeflerimizi paylaşacak, kadınların eğitimdeki rolünü vurgulayacak, eşit ve adil bir eğitim sistemi için çalışacağız. Cumhuriyetimizin 101. yılında eğitimde büyük başarılar elde etmek için gayret göstereceğiz.” dedi.

Yeni hedeflerini belirlediler
       Sendikal mücadelede Kadın Komisyonu’nun daha da aktif yer alacağına inandığını kaydeden Başkan Ali Köç ; Cumhuriyetimizin 101. yılında da sendikamızı kadınlarımızla omuz omuza güçlendirmeye devam edeceklerini bildirdi., “Cumhuriyetimizin 101. Yılının, ülkemizin daha müreffeh, devletimizin daha güçlü olacağı ve Türk milletinin 21. Yüzyıla mührünü vuracağı yeni bir başlangıç olacağına dair inanç ve ümidimiz tamdır. “ dedi.

Bakmadan Geçme