• Haberler
  • Konya
  • Yeni eğitim-öğretim yılına iddialı girdiler

Yeni eğitim-öğretim yılına iddialı girdiler

Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kurslarının Zindankale, Şefikcan Şube ve Yazır-Ecdat Şubesinde görev yapan idarecileri, öğretmenleri ve çalışanları yoğun bir çalışma sonrası 19 Eylül 2022 Pazartesi günü  tüm sınıflarda 'Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Merhaba' dediler. Yalçın Eğitim Kurumları, 2022-2023 eğitim öğretim yılına tecrübeli ve güçlü eğitim kadrosuyla iddialı girdi.

Yeni eğitim-öğretim yılına iddialı girdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2021-2022 eğitim öğretim yılı sonrası 476 öğrencisini üniversiteli yaptıklarını vurgulayan Yalçın Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, 2022- 2023  Eğitim Öğretim yılının tecrübeli ve güçlü eğitim kadrosuyla Yalçın Eğitim Kurumlarının başarıya damga vuracağı bir yıl olacaktır.

2015 yılında Türkiye’de ilk ruhsatlı özel öğretim kurslarından biri olan Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları olarak , 2022-23 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını tamamlayarak, tecrübeli, dinamik ve güçlü eğitim kadrosuyla, yeni eğitim yılına hedefli ve iddialı girdik.

Öğrenci ve velilerin Konyamızda özel öğretim kurumlarına bakış açılarını bizimle değişti. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının Yalçın Eğitim Kurumlarının yılı olacaktır. Şüphesiz ki her başarının altında çok çalışmanın yattığını belirten Yalçın, ek olarak teknoloji ve sıkı takibin de önemini vurguladı.

Türkiye genelinde Konya’nın eğitim başarısının üst düzeyde olduğunu dile getiren Yalçın Eğitim kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın” YKS sonuçlarının ve il il başarılarına bakıldığında büyük iller arasında Konya’nın her zaman ilk sıralarda olduğunu görüyoruz. Bu başarıda bizlerin de payı çok büyüktür.

Yalçın Öğretim Kursları olarak Konya’da şu an 4 Şubemiz ile hizmet vermekteyiz. Zindakale Şubesi, Şefikcan Şubesi ve Yazır -Ecdat Şubelerimizde tüm lise sınıflarına eğitimimiz olduğu gibi mezunlara da hizmet vermekteyiz.

 Bu sene sınav başarımız çok güzel.  476 öğrencimiz Üniversitelere kayıtlarını yaptırdı. Tıp fakültesi, Hukuk fakültesi ve yüzlerce mühendislik ile diğer fakülteleri kazanan öğrencilerimiz var. Bu başarıdan dolayı velilerimiz ve öğrencilerimiz bizleri çok destekliyor. Bu da bizleri hem memnun ediyor, hem de geleceğimize güvenle bakmamızı sağlıyor.

Yalçın, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının tüm öğretmenlere, tüm çalışanlara ve idarecilere hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederken, Yalçın Öğretim kurslarının ve Konya’nın eğitim başarının bu yıl artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

MUHAMMED EMİN GÜLEÇ

Bakmadan Geçme