Mehmet Kanmaz

Aile Hayatımız Çökmek Üzere 

Mehmet Kanmaz

Tehlike büyük, topyekûn içten ve dıştan saldırı var; Aile parçalanıp yok edilmek isteniyor, Cinsiyet eşitliği ve özgürlüğü süslü kelimesinin arkasında küresel cinsiyetsizleştirme projesi adım adım ilerliyor.  

Tehlikenin farkında olan 3-5 STK haricinde resmi olarak kuvvetli bir ses yok. Devletler sessiz. Bir kuş, bir köpek, bir ağaç için ağıtlar yakan bazı kişi ve kuruluşlar nesillerin kaybolmasına ses çıkaramıyorlar.

Kimden niçin korkuluyor...?

Sağlam nesil kalmazsa ne aile kalır, ne toplum, ne de devlet... Cinsiyetsizleştirme, fakirleştirme, pahalılık, göçler, pandemi, küresel iklim krizi, yapay kıtlık, yapay gıda, yapay et, ulus devletlerin yıkılması, esaret ve halk ayaklanmaları. Nihayetinde kaos ve dünyanın tek merkezden yönetilmesi...

Gelecek neslin kurtulması için hepimize, Herkese görev düşüyor. 

En başta Aile reisi ve evin iç işleri bakanı ilk evvel birbirleriyle kenetlenecekler; Sevgi ve muhabbetleri daim olabilmesi için sorumluluk alma, Hata ve yanlışlar karşısında hoşgörü ve kucaklayıcı olma, Aile mali tablosunun açık vermemesi için azami tasarruf, maddi ve manevi olarak fedakârlık, Sorunlar karşısında karşılıklı konuşma ve istişare mutlaka dikkate alınmalı “Ben erkeğim ben ne dersem O olur” Nefsani Ben duygusu asla gündeme gelmemeli her farklı düşünce zenginlik olarak değerlendirmeli..

Yeni Başlayan Aile hayatının kısa süre içinde basit sebeplerle yıkılmaması için Evlilik öncesi verilen sözler, plan ve programlar aile hayatının başlaması ile uygulamaya geçmeli, Eşler arasında hayal kırıklığı olabilecek kalp kırmalar, seviye düşürücü sinkaflı konuşmalar, hele hele şiddet; aile hayatında asla yer almamalı, şunu bilin ki Şeytanın avenelerine yaptırdığı ve mutlu olduğu iş aileyi bölmektir, şeytanın oyununa gelmemek için; Peygamberimizin aile hayatı ve eşlerine karşı davranışları Hayatımıza nakış gibi işlenmeli..!

Allah(cc)’nün emaneti olan ev hanımına sahip çıkma, kimseye muhtaç etmeme, eşini en değerli hazine olarak görüp mümkün olduğunca üzmemelidir.

Baba evine dönüş için özlem duyma düşüncesi vermeksizin en olmayacak bir sorun sebebi ile Evi terletme girişimi veya Bu düşüncenin aklına girmemesi için Aile Reisi olan Evin beyinin  çok hassas olma duygusu ön planda olmalıdır.

Sonra ki aşama ise; Kendi Şahsi çıkarı gereği dünyasını, geçimini ve geleceğini düşündüğü kadar toplum ahlakını ve ahiretini yani temel değerleri düşünerek Bu konuda Hassas kişi, komşu, akraba ve diğer kurum ve kuruşlarla iletişimde kalıp tedbir almalıdır.

Küresel güçlerin ailemizi çökertme projesine karşı; Başta devlet; Aile bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Sosyal Politikalar Başkanlığı, Üniversiteler, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak öncülük etmeli mili ve manevi eğitim için çok acil planlanma ve uygulama projelerine başlamalı, sonra STK’lar vakıflar ve cemaatlere görevler düşüyor.

Devlet bütün gücüyle çocuklara ve gençlere sahip çıkmalı milli ve manevi eğitimi sağlamalı Gönüllü STK’ların önünü açmalı imkân vermeli

Kısacası herkese her kesime görev düşüyor Devlete yani özellikle Aile bakanlığına çok görev düşüyor. 

Aile bakanlığı küresel güçlerin aileyi yok etme projesi olan Lgpt’yi normal bir STK çalışması gibi görme düşüncesini ve gafletini kamuoyundan tepki gelince de toplum önündeki zevahiri kurtarma, orta yol bulma oyunlarını bırakıp milletin bakanı olma şuuruna tez elden dönmeli; 

Cinsiyet özgürlüğü tuzaklarına düşmemeli. 

Ağaç için, bir hayvan için gösterilen hassasiyet ailelerimiz için nesiller için daha fazla gösterilmeli. 

Diziler, reklamlar, şarkılar ve şarkıcılar... Yani yazmaktan, söylemekten haya ediyorum. 

Geçtiğimiz günlerde berberde tıraş oluyorum. TV'de bir şarkı, şarkıcı ve klip. Anlatmama imkân yok. 

Nasıl korunacak bu gençler..?

Nefisler nasıl kontrol altına alınacak. Günaha giden yollar  O kadar açık ve serbest ki...! 

Dün arkadaşın biri okul çıkışı lise öğrencilerine denk gelmiş. Üç erkek ve bir kız. Ama kızın kılığı kıyafeti sanki üzerinde kıyafet yok, iki seneden bu yana da göbek gösterme modası çıktı.. Aman Allah’ım bu ne hayasızlık...! Artık erkeğe doğru dönmüş, saçlar erkek tıraşı gibi. Haller hareketler...tarifi mümkün değil bunlar mı bizim Geleceklerimiz diye düşünüp çıldırası, isyan edesi geliyor makul insanların..! 
Değerli dostlarım; Garip bir nesil geliyor; Geçmişi ile ataları ile varlığının sebebi milli ve manevi değerlerine ters ve aykırı duran bir nesil geliyor..! 

Devletin denetleme kurumları önünde toplumun sağduyulu halkı önünde, Halen Tv.ve sosyal medyada apaçık gündüz kuşak programlarında halkın ahlakını çökerten programlar yayınlanmaya devam ediyor...! 

Elhasıl; Değerli dostlar tehlike küçük değil, çok büyük... Lütfen oyunun farkına varalım. Ben ne yapabilirim deyip sorumluluk alalım.

Yazarın Diğer Yazıları