
Unutma Unutturma (15 Temmuz 2016)
Mehmet Kaçar
15 Temmuz 2016 tarihinde, CİA destekli, Fetoşizm darbe girişimi başarılı olsaydı neler olurdu?
Fetoşizm darbesi(mazallah) başarılı olmuş olsaydı!
Fetullah, yeryüzüne inen, Mesih yahut Şii kökenli olan Mehdiliğe uygun bir ABD kuklası köle başkan olacaktı.
ABD ve CİA, Mehdi veya Mesih’i ilan edip, törenlerle, ABD savaş ve sivil uçakları ile İranın Ayetullah Humeynisini Fransa’nın getirdiği gibi Türkiye’ye getireceklerdi.
Din, diyalog ölçüsüne çekilecek, Hıristiyanlık ve Yahudilikle ilğili hiç bir ayet mealinden bahsedilmeyecekti
Diyalog Dini olarak ve Fetoşizmin “Ilıman din” dedikleri ve “Lailahe İllallah diyenin cennete gideceği ve Hıristiyan ve Yahudi mazlumların da cennetlik olacağını anlatıp, bunların kardeşlerimiz olduğu seviyesine çekilecekti.
Kelime-i Tevhidin, ikinci şıkkı “Fetullah, Mesih aleyhisselam” şeklinde değiştirilecekti. İşte bunun alt yapısı olarak “Lailahe illah” diyen diğer din mensuplarının da cennetlik olduğu vurgusu bunun hazırlığı için yapılmıştı.
Fetoşizm okullarının yıllık ücretleri iki katına çıkarılacak, buralarda okumayan ve mezun olmayanların diplomaları geçerli olmayacaktı.
Askeri okullara bu Fetoşizmin okullarından mezun olanlardan başka öğrenci alınmayacaktı.
İmam-Hatip Liseleri, Fetocu askerlerle doldurulup, hizmet okulları ve yurtlarıda ışık evleri yurtları haline çevrilecekti.
Fetoşist örgüt mensuplarıyla evlenmeyen akademikerler , ihtiyaç fazlası olacaklardı veya işten el çektirileceklerdi.
Fetoya haraç (onlara göre vergi, PKK’da aynı şekilde doğu, güneydoğuda ve Avrupa da aynısını yapıyor. Haraç yerine vergi diyorlar)vermeyen esneflık yapamayacaktı.
Fetonun okullarından, yeter sayıda mezun olduğu zaman diğer memurlar yıl be yıl azaltılacaktı.
Ateşi bol olsun, Süleyman Demirel’in dediği gibi, Kur’an’dan cihat ayetleri ve başörtüsü ile ilgili ayetler çıkarılarak veya tefsir edilip yada yorumlayıp, hıristiyanlar ve yahudiler asla rahatsız edilmeyecekti.
Önceden yapılan Kur’an Tefsirleri yasaklanacak, yerlerine şii ve mesih-mehdiye uygun tefsirler hızla yazılacaktı.
Sakalı şerif ve hırkayı şerif ziyaretleri yasaklanıp, Fetonun iç çamaşırlarına kadar ne varsa kutsanacak ve öpme-koklama merasimleri yapılacaktı. Çünkü, O mesih veya mehdiydi.
Okular da ve resmi daireler de,Feto resimleri duvarları süsleyecekti.
Fetoyu eleştirenler, her yerde Kafir olarak görülecek, belki de hapishaneye veya idama gönderileceklerdi.
Türkiye’nin adı Feto Mesih-Mehdi İslam Cumhuriyeti olarak değiştirilecekti,
Tabi ki bu uygulamalar iç karışıklığa neden olacak, iç savaş çıkartılıp doğu ve güneydoğuda ,Pkk’ya verilecek ve Yahudilere hizmet verecek, bir maruni kürt devleti kurulacaktı.
Böylece son İslam Türk Yurdu tarih sayfalarından silenecek ve haşhaşiler gibi mesih-mehdi şah devletine geçilmiş olacaktı.
Feto ise, dar bir alanın vatikan misali hakimi olarak devamlı elde tutulacak, Türkiye Mesi-Mehdi İslam Cumhuriyeti olarak yeryüzüne, devamlı fitne tohumları ekmeye devam edecek, batılılar ve CİA tarafından bu tür eğitimlerin verilmesi sağlanacaktı. Diğer dünya devletlerinde feto eğitim kurumlarında, fetoşizme asker yetiştirmeye devam edilecekti.
Hep beraber anladık mı şimdi, Fetoşizmin geçmişte Rahmetli Prof Dr. Necmeddin Erbaka n ve şimdi de bir dünya lideri olarak sayın, Cumhurun Reyisi Recep Tayyib Erdoğan’a neden düşman ve neden devrilmesi gerektiğini istemelerini.
1965’ ten sonra, CİA, Fetullah hainini hep bu yapı için yetiştirmedimi? Erbakan’a şefaat etmem ve yeter çeksin gitsin diyen o değilmiydi? CİA, Fet’yu gayri milli hoca olarak, Milli olan ve Merhum Mehmet Zaid Kotku ekolünün temsilcisi olan Merhum Prof Dr. Necmeddin Erbakan’a karşı lanse edildiğini.
Allah bizleri bu şer cephesinden ve hainlerden korudu, inşaallah bir daha da bunların hainliklerine karşı uyanık olmayı daim nasibi müyesser eyler.
Selametle......