
Pedofili Bir Tür Hastalıktır
Mehmet Kaçar
Son bir kaç yıldır ülkemizde ki bir takım politik birliktelikler, çocuklar üzerinden siyaset yapmayı iyice alışkanlık haline getirdiler. Çocuklarımızı bir istismar konusu yapmayı da bağımlılık haline getirdiler.
Pedofili zanlısı olan bazı politikacılar, mesela, Antalya yöresinde yayın yapan ve bu politik oluşumdan nemalanan bir takım lokal gazete sahipleri, çocuk istismarı sıkandalı ortaya çıkıp da, ortaya çıkıp da, ulusal basına ve mahkemeye intikal edince, üst düzey yandaş politikacılarından aldığı destek ve yine millet vekili arkadaşlarıyla boy boy resimlerini yayınlayıp mahkemeyi etki altına almak istemişlerdir.
Hemen her fırsatta bu politik birliktelik, hem İslama, hem de kendi görüşünden olmayan politik birlikteliklere, tecavüzcü, muhafazakar, gerici, ülkeyi batırdı, diktatörlük getirecek diyerek, saldırıp, birde meclisin önünü tıkama sevdasındalar.
Pedofili zanlısı ve yandaş milletvekilleri ile yine yandaş basın mensubu arkadaşlarının da boy boy resimlerini yayınladılar ve eşelendikçe daha eski, paylaşımları ortaya çıkmaya devam ediyor.
Bu pedofili zanlısı ve arkadaşları elindeki lokal yayın yapan gazetesi ile her fırsatta rakip politik oluşumlar ile İslami vakıf, cemaat ve Sivil Toplum Kuruluşlarına saldırıp, iftira kampanyaları atarak yayın hayatının içinde yer almaya devam ede gelmiştir. Çünkü gelirleri ve reklamlarını yandaş politik görüşten almaktadır ve “kimin ekmeğini yiyorsa onun kılıcını sallamayı da “ marifet bilmiştir.
Bu pedofilici, kendi görüşünden olmayan ne kadar, cemaat, politik görüş ve sivil tolum kuruluş varsa hepsini sapık ilan etmeyi etmeyi bir gazetecilik saymıştır.
Bu bizi hiç şaşırtmadı tabiki, çünkü bunların genlerinde vardı bu tür çamur atma politikası.
Bu çocuk istismarcısı pedofili hastasının üst düzey bağlantıları da ulusal basına düştü ve saklanamaz, üstü kapatılamaz bir hal aldı.
Manavgat Gerçek Gazetesi’nin sahibi olduğu tespit edildi. Bu Gazete, yandaş olduğu politik görüşün sanki mikrofonda ki sözcülüğünden başka bir yayın anlayışı yoktur.
Bu Gazete, mecliste ki saldırgan tutumu ile ünlenen milletvekilinin her gün çarşaf çarşaf
resmini gazetesine onu kahramanlaştırma peşinde koşmaya devam ediyor.
Yine, aynı partinin bir kaç üst düzey milletvekili, güneyde ki bir ilimizin Belediye başkanı, yine güneydeki bazı ilçelerin belediye başkanları, Manavgat da Parti ilçe başkanı, yine yandaş
medyanın TV’sinde yayın yapan, tanınmış ve tescilli solcuların desteğini de arkasına alıp, gazetesinde haber yaparak mahkemeye baskı çabasına girmişlerdir. Aynı yandaş spikerler, 28 Şubat sonrasında, öğle namazında cemaat olan ve cumaya giden çocukları haber çocukları TV lere taşımaktan çekinmemişlerdir.
Bu sapığın üst düzey politikacılarla samimi olması, onların suç ortağı olduğunu asla göstermez. Onların bu suçu işlediğini tasvip ettiğini de göstermez.
Politik oluşumlar birer kamusal organizasyonlardır. Tabi bir sonuç olarak ta politikacılar binlerce kişilerle irtibat ve bağ kurmak mecburiyetindedirler. Bu gazete sahibinin bir sapık çıkması da hiç bir zaman yandaş politikacıların asla suçu değildir.
Ama, pedofolici sapığın kendi yandaşları olduğunun belirlenmesi, bu politikacıların, onu koruma altına almaları ve olayın üstünü örtmeye çalışmaları üzerinde çok iyi düşünülmesi gereken bir konudur. Bu sapığı koruma altına almak demek aynı suça iştirak demektir. Lut kavminde iyiler kötülere, kötülüğü anlatmadıkları için kötülerle aynı muameleyi görüp helak oldular.
Bu pedofiliciyi aynı politik görüşten diye gündem yapmak, yaptıklarını görmezden ve duymazdan gelerek savunmak ve desteklemek, suçunu örtmeye çalışmak, kamuoyundan saklamak, üzeri örtülsün diye ses çıkarmamak, yahut mahkemeye baskı kurmaya çalışmak,
yani çocuk istismarını bile, politik istismarlarına alet etmekle, istismara kadar feci ve iğrenç bir durum değilmidir.
Çocukları, sapıklık için değil politik görüşleri korumak için istismar etmişlerdir.
Oysa, çocukların, bu ülkenin geleceği ve iyi yetişerek ülkeye hizmet etmesi gerekmezmiydi ?Yapılması gereken de bu değilmidir? Bırakın suçlu suçunu çeksin ki bu ülkede çocuklar özgür fikirli, imanlı,ahlaklı ülkeye hizmet eden birer fert olsunlar...
Fi Emanillah....