Kerim Toslak

'Hangi suçtan dolayı öldürüldüler'

Kerim Toslak

Bugünlerde iki cinayet olayı ülke gündemindedir. Birisi Diyarbakır Bağlar Tavşantepe köyündeki Narin isimli masum kız çocuğunun cinayeti, diğeri de soykırımcı İsrail'in Keskin nişancıları tarafından şehit edilen hem Türk hem de Amerikan vatandaşı olan, cesur yürekli aktivist Ayşegül Ezgi Eygi'nin cinayeti.

Her iki cinayeti de işleyen canileri lanetliyorum. Her iki masum kızımıza da Rabbimden rahmetler diliyorum. Her iki cinayet de farklı saiklerle (şu ana kadar kesinleşmese de Narin'in öldürülmesi ile ilgili işaret ve ifadelere bakıldığında bir cinsel sapıklık sebebiyle, diğeri de dinsel bir sapkınlık olan siyonist ideoloji mensuplarının saldırısı sonucu) işlenmiş olsa dahi iki masum insan, iki masum kızımız vahşice katledilmiştir. 

Son bir yıldır Gazze'de ve Filistin'in diğer bölgelerinde, Siyonist Amerikan Yönetimi ve Siyonist İsrail Yönetimi ortak yapımı, binlerce Filistinli masum çocuğun ve binlerce masum sivilin katliamına imza atılmıştır. Dolayısıyla yukarıdaki iki masum kızımızın katledilmesinin ülke gündemini meşgul ediyor olması, diğer katliamları ve vahşeti görmezden geldiğimiz anlamına gelmez. Elbette bu katliamları yapan, Soykırımcı Siyonist ABD ve İsrail yöneticilerini lanetliyoruz ve lanetlemeye de devam edeceğiz. Yaşadıkça bu katliam ve soykırımın hesabını sormak üzere, zalimlere karşı kinimiz ve öfkemiz bakidir. Gün ola, harman ola. 

Siyonist sapkınlığın şehit ettiği, koca yürekli kendi ifadesi ile "tam bir teslimiyetle Allah'a doğru çıktığı yolculukta " şehadete eren kızımız Merhume Ayşegül Ezgi Eygi'yi daha sonra yazmak üzere şimdilik Narin kızımızın cinayeti çerçevesinde bir kaç hususu yazacağım.
Narin isimli masum bir yavrunun cinayeti, turnusol kağıdı gibi, bir çok insanın, siyasi ve sosyal grupların içindekileri dışarıya vurmalarına, cibilliyetlerini ortaya dökmelerine vesile oldu. Narin'in masum ve tertemiz cesedi üzerinden, kimisi asparagas haberler üreterek sosyal medyada takipçi toplamaya girişti. Kimisi ideolojik kimliklerine uygun şekilde dine, diyanete, Kur'an'a, mukaddesata saldırmaya girişti. Siyasi rant devşirmeye kalkışanlar oldu. Sosyal medya paylaşımı ile halkı kışkırtıp sokakları hareketlendirmeye kalkışanlar oldu. Irkçı sapık ideolojilerine malzeme yapanlar oldu.

TV 100 de Gürkan Hacır'ın programına katılan HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun ifadesine göre, Narin'in canice katledilmesi ile ilgili bilgi kirliliği oluşturup, HÜDAPAR üzerinden kamuoyunu hükümet aleyhine kışkırtan paylaşımların kaynağının çoğunun yurtdışından Türkçe yayın yapan "Haber İsrail" isimli bir site olduğudur. Bu site İsrail isminin arkasına gizlenmiş bir PKK sitesi olsa dahi son tahlilde PKK’nın da Siyonist canilerin kullandığı bir aparat olduğu düşünüldüğünde, Ayşegül Ezgi Eygi kızımızı şehit eden alçak zihniyet, beşinci kol fâaliyetleri için adi bir cinayeti bile alet edebiliyor. Halkı bir birine düşürüp, kargaşa çıkarmaya çalışan bu yurtdışı kaynaklı alçaklığa dikkat edilmesi kadar, yurtdışı kaynaklı bu düşmanlığın ürettiği asparagas haberleri paylaşan, onların amaçlarına hizmet eden içerideki gazeteci veya siyasi kimlikli ortaklarını da görmemize vesile oldu Narin'in cinsiyeti. Dolayısıyla Zavallı masum Narin'in cenazesini, kötü niyetli amaçlarına malzeme yapanlar da cinayeti işleyenler kadar lanetlenmeyi hak ediyor.

Bir de Zavallı Narin'in cenazesi program sıkıntısı çeken bazı TV kanallarının imdadına yetişti. Gece gündüz birbirleri ile yarış halinde, gerek stüdyodan gerek bölgeden yayın yaparak günü kurtardılar. Yukarıda belirttiğim yurtdışı kaynaklı veya içeriden sahte hesapların ürettiği asparagas haberlerin peşine takılıp, akıl ve mantık sınırlarını zorlayarak, ipe sapa gelmez saçmalıklara imza atan yayınlar da gördük. 

Bunlara da hesap sorulsa basın özgürlüğü diyerek ciyak ciyak ortalığı ayağa kaldırırlar.

Zulmen öldürülen iki masum kızımıza da Rabbimden rahmet diliyorum. Onlara kıyan canileri bir kez daha lanetliyorum.
Selçuklu/Konya
 

Yazarın Diğer Yazıları