• Haberler
  • Konya
  • Yaz Kampı Programları Başladı: Eğlence ve Eğitim Bir Arada!

Yaz Kampı Programları Başladı: Eğlence ve Eğitim Bir Arada!

Konya Büyükşehir Belediyesi, 8 Temmuz - 23 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan yaz kampı programlarına 4 hafta süresince katılma fırsatı sunuyor. Kamp süresince katılımcılara çeşitli etkinlikler ve eğitimler sunulacak. İşte kamp programına dair detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi, 8 Temmuz - 23 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan yaz kampı programlarına 4 hafta süresince katılma fırsatı sunuyor. Kamp süresince katılımcılara çeşitli etkinlikler ve eğitimler sunulacak. İşte kamp programına dair detaylar:

Servis Hizmeti

Kamp boyunca katılımcılarımızın ulaşımını sağlamak amacıyla servis hizmeti sunulacak. Kayıt esnasında belirtilen adreslerden katılımcılar alınacak ve akşam dönüşte aynı noktalara bırakılacak. Ancak, sadece pazartesi günü sabahı katılımcıların velileri tarafından getirilmesi talep edilecek.

Kamp Programı ve Saatleri

Kamp programları tema ve yaş gruplarına göre hafta içi Pazartesi’den Cuma’ya gerçekleştirilecek. Programlarda konaklama bulunmuyor. Kamplar, her gün sabah 10:00'da başlayıp, akşam 16:00'da sona erecek.

Yemek ve Atıştırmalıklar

Kamp boyunca öğle yemeklerinde günlük, taze ve sıcak yemekler sunulacak. Ara öğünlerde ise atıştırmalıklar sağlanacak. Katılımcıların herhangi bir gıda alerjisi veya düzenli kullandığı ilaç varsa, kamp tarihinden 3 gün önce yapılacak olan aramalarda bu bilgilerin belirtilmesi gerekiyor.

Katılım Belgesi

Kamp programının sonunda, tüm katılımcılara katılım belgesi verilecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme