Yavru Kartal 3 puan istiyor

1922 Konyaspor, deplasmanda oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarını dün tamamladı. Yeşil-beyazlılarda Diyarbakır seferi bugün başlayacak.

Yavru Kartal 3 puan istiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1922 Konyaspor, deplasmanda oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarını dün tamamladı. Yeşil-beyazlılarda Diyarbakır seferi bugün başlayacak. Güneydoğu’da zorlu deplasmandan 3 puanla dönmenin hesaplarını yaparak yola çıkacak

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, deplasmanda oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarına tamamladı

Yavru Kartal bugün gerçekleştireceği antrenmanda ise zorlu maçın taktiğini deneyecek. Teknik Direktör Derviş Deniz, antrenman öncesi oyuncularıyla saha içinde bir toplantı yaparak son durumu değerlendirdi.

1922 Konyaspor, Konya'daki hazırlıklarını tamamladı ve bugün sabahı Diyarbakır'a gidecek. Ligde oynadığı son maçta Pazarspor’u farklı mağlup ederek 17 puanla play-off yarışına dahil olan Yavru Kartal, kendisinden 1 puan öndeki Amed Sportif karşısında da puanlar almak istiyor.

BU maç öncesinde 1922 Konyaspor 17 puanla yedinci, Amed Sportif Faaliyetler ise 18 puanla dördüncü basamakta bulunuyor. 1922 Konyaspor kritik deplasmandan 3 puanla dönmesi halinde hem zirveye yaklaşacak, hem de play-off yarışında daha iddialı konuma gelecek.

HATİCE KARAKUŞ

Bakmadan Geçme