• Haberler
  • Spor
  • Yahyalıspor'da yükselme ve mutluluk baş gösterdi!

Yahyalıspor'da yükselme ve mutluluk baş gösterdi!

Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Yahyalıspor'da şenlik havası hakim. Kayseri ili yöneticileri,  kulübün yöneticileri ve futbolcular yeni sezona pastayla merhaba dedi. 

2024-2025 sezonunda Süper Amatör Liginden Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselerek mücadele edecek olan Yahyalıspor yeşil turuncu formalarıyla sahaya indi.

Yahyalı İlçe Stadı’nda gerçekleştirilen sezonu Yahyalı Belediye Başkanı ve Yahyalıspor Onursal Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı İlçe Kaymakamı Mehmet Kaya, Yahyalıspor Kulübü Başkanı Şahin Kömürcü, Yerköyspor Kulübü Başkanı Hacı Yusuf Şahin, Yahyalıspor yönetim üyeleri, teknik heyet, oyuncular, ilçe protokolü ve sporseverler ile açılışı gerçekleştirdi. 

FESTİVAL GERÇEKLEŞTİ

Teknik Direktör Furkan Selim Ünlü yönetiminde gerçekleşen sezonun ilk idmanı yaklaşık 1 saat sürdü. Festival, Heyecan havasında ilerleyen sezon açılış planında, yöresel halk oyunları, taekwondo gösterileri, selamlama konuşmaları, Yahyalıspor’un yöneticilerinin ve futbolcuların tanıtımı sporseverlere yapıldı. İlk idmanın sonra pasta kesilerek yeni sezon öncesi başarılar dilendi.

Bakmadan Geçme