Yağmurdan dolayı inşaat duvarı yıkıldı

İstanbul'da etkili olan yağmurdan dolayı Eyüpsultan'daki bir inşaata ait duvar yıkıldı. Duvardan akan sular ise yandaki binanın bodrumuna doldu.

Olay saat 11.00 sıralarında İstanbul'da Eyüpsultan ilçesi Akşemsettin Mahallesi'nde meydana geldi. Kent genelinde etkili sağanak yağmur, Akşemsettin Mahallesi'ndeki bir binanın yanında bulunan boş inşaat alanında birikmeye başladı. Suyun birikmesi sonucu inşaat alanındaki duvar basınca maruz kalıp yıkıldı. Duvarın yıkılmasıyla birlikte inşaatın karşısındaki bir binanın bodrum katında su baskını meydana geldi.

Bodrum kattaki dairenin sahibi Ünal Aburşu, suyun duvarı yıkmaya başladığını görünce engel olmak istese de başarılı olamadı. Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, suyu çekmek için çalışmalara başladı.

Yağmurdan dolayı inşaat duvarı yıkıldı

"HER ŞEY ZARAR GÖRDÜ"

Evini su basan ev sahibi Ünal Aburşu, "Uyuyorduk, bir anda yağmur bastırınca kardeşim uyandırdı. Yan taraftaki alana gittim, komple su dolmuş haldeydi. İçeri girdim herkesi dışarı çıkardım. Duvar çöktü, duvar da sırtıma çöktü. Kendimi içeri attım, su olduğu gibi içeri girdi. Eşyaların hepsi zarar gördü, her şey komple bitik halde. Mobilyalar, yatak odası, çocuk odası her şey zarar gördü. Yan tarafta su birikerek basınç yaptı, duvarın yıkılmasına sebebiyet verdi. Duvar çöktüğü esnada da her şey daireye girdi" ifadelerini kullandı.

Yağmurdan dolayı inşaat duvarı yıkıldı

Bakmadan Geçme