• Haberler
  • Güncel
  • Whatsapp'a yeni güncelleme geliyor:  Hikâyelere beğeni gönderilebilecek!

Whatsapp'a yeni güncelleme geliyor:  Hikâyelere beğeni gönderilebilecek!

Whatsapp'ın geliştiricisi Meta yakın zamanda hikayelere beğeni atılmasını sağlayacak özellik hakkında çalışmaya başladı. Whatsapp Beta kanallarında testler başladı. İşte yeni özellikler…

Whatsapp’ın geliştiricisi Meta yakın zamanda hikayelere beğeni atılmasını sağlayacak özellik hakkında çalışmaya başladı. Whatsapp Beta kanallarında testler başladı. İşte yeni özellikler…

Meta şirketi Whatsapp uygulamasının Beta kanallarında hikayelere yani durum mesajlarına beğeni gönderebilmesini sağlayacak özellik hakkında çalışmalara başladığını duyurdu.   Önce istenmeyen mesajları engellenmesini sağlayacak özelliği yayınladıktan sonra beğeni özelliğinin üzerine yoğunlaşmaya başladı.


GLOBAL KULLANCILARA NE ZAMAN GELECEĞİ BELLİ DEĞİL!

Meta’nın açıklamalarına göre, Android 2.24.17.21 beta sürümünde kullanılmaya başladı. Kullanıcılar, durum mesajlarını görüntülerken aynı Instagram’daki gibi sağ alt köşede beğeni tuşu ortaya çıkacak.

Kullanıcılar isterse aynı zamanda beğeni bildirimlerini de Instagram’daki kapatabilecek. Bu özellik Beta’da kullanılmaya başlasa da Global kullanıcılara ne zaman yayınlanacağı belli değil.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme