• Haberler
  • Spor
  • Vincenzo Montella: Kazandığımız için mutluyuz

Vincenzo Montella: Kazandığımız için mutluyuz

A Milli Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella Türkiye- Karadağ maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçı kazanmayı hak ettiklerini belirterek, oyuncularını tebrik ettiğini söyledi.

Montella, Karadağ karşılaşmasının zorlu geçeceğini bildiklerine dikkati çekerek, "Güzel bir galibiyet aldık. Rakip iyi defans yapan ve kapanan bir ekip, ona rağmen 29 şut attık ve maçı kazanmayı hak ettik. Maçı domine ettik. 70'inci dakikada golü bulduk. Daha önce de bulabilirdik. O dakikadan sonra da maçı domine etmeye devam ettik, pozisyonlar ürettik. Kazandığımız için mutluyuz."diye konuştu.

Montella, ceza sahasına yapılan ortaların kalitesini artırmak istediklerinin altını çizerek, "Ortalarımızda kalite artırılabilir. Pozisyon almayı da daha iyi yapabilirdik. Kadro kalitemiz gün geçtikçe yükseliyor. İlk 11’i yaparken çok zorlandım. Kalitemiz böyle yükseldikçe, her maç kadro yaparken zorlanacağım." dedi.

Samsun'da oynadıkları 2 maçı da kazandıklarını belirten Montella, sözlerini şöyle noktaladı:

"Samsun’da harikulade bir atmosfer vardı. Maç öncesi ve sonrası hiç susmadılar. Herkesin desteğini hissettik. Taraftarımıza teşekkür ederiz. Onlar için bu galibiyeti aldık. Bir senedir santrfor konusunda konuşuyoruz. Her futbolcu takımımızda gole gidebiliyor. Bugün de kanat oyuncumuz İrfan Can golü buldu. İlla ki bir 9 numara gol atacak diye bir durum yok. Herkesin gol atmasını tercih ederim."

AA

Bakmadan Geçme