Vali Özkan'dan KGC'ye ziyaret

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek Başkan Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile Konya üzerine sohbet etti.

Vali Özkan'dan KGC'ye ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’ne iade-i ziyarette bulundu. Konya Gazeteciler Cemiyeti’nin Konya’da örnek teşkil edecek bir sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren Vali Vahdettin Özkan, “Fikri anlamda herkesin aynı düşünmesinin mümkün olmadığı gerçeğini gözardı etmeden, farklı fikirlere sahip olsalar bile ortak bir paydada buluşabilen basın kuruluşlarımızın tek çatı altında buluşabildikleri Konya Gazeteciler Cemiyeti, bu manada şehirde güzel bir örneği ortaya koymuş oluyor. Konya’daki tüm medya mensuplarının kesişim noktasında bulunan Cemiyet, söz konusu Konya ve Konya’nın menfaatleri olduğunda da öncülük edebiliyor. Köklü bir basın geçmişi olan Konya’daki bu örnek yapının aynı ruh ile, birlik ve beraberlik içinde devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Özkan'dan KGC'ye ziyaret

KGC Yönetimi adına konuşan Başkan Sefa Özdemir de Vali Vahdettin Özkan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, mesleki anlamda son dönemde köklü bir değişim ve dönüşüm süreci içerisinde olduklarını, sürecin kısmen sancılı geçtiğini ancak Konya basınının her zaman olduğu gibi Konya’ya yakışır bir duruş ile işini en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olduğunu söyledi.

Vali Özkan'dan KGC'ye ziyaret

Başkan Özdemir, dezenformasyona en açık mesleğin gazetecilik olduğuna da vurgu yaparak, “Hem meslektaşlarımız hem de mesleğimizi korumak adına Basın Meslek Yasası’nın bir an önce çıkarılması gerektiğini her platformda dile getiriyoruz. Bu yasa ile birlikte geniş kitleleri etki altına alan kirli bilgilerin de önüne büyük ölçüde geçilmiş olacaktır” diye konuştu. Ziyaret, hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Bakmadan Geçme