Uyuşturucu bağımlısı babasını bıçakladı

Samsun'da 19 yaşındaki genç, 'annesi ve ablasına eziyet çektirdiği' gerekçesiyle uyuşturucu bağımlısı babasını bıçakladı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, uyuşturucu bağımlısı olan M.U.(53) isimli şahıs evlerinde uyuşturucu krizine girmiş gibi taşkınlık yaparak eşi F.U.'nun (36) üzerine yürüdü. Bunun üzerine karı-koca arasında itişme yaşandı. O esnada çiftin kızları T.U.(20) babasının annesine zarar vermemesi için biber gazı sıktı. Oğulları A.U.(19) ise babasını alıp yatak odasına götürdü. F.U. KADES uygulamasına basıp polisten yardım isteğinde bulundu. F.U., eve giden polislere de eşi ile ağız tartışması yaşadığını ve şikayetçi olmadığını belirtti. Tutanak tutan polis evden ayrıldıktan bir süre sonra gece yarısı baba-oğul arasında tartışma meydana geldi. A.U., tartışma esnasında babası M.U.'yu sırtından bıçakladı. Ev sakinleri feryat üzerine odaya koştukları zaman M.U.'yu yaralı şekilde buldu. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan M.U.'nun hayati tehlikesinin bulunduğu ve yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı bildirildi.
İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince gözaltına A.U., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Anne F.U. eşinin uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu ve oğlu A.U.'nun da beyninde kist bulunduğu ve sağ kolundan yüzde 54 fiziksel engelli olduğunu aktardı.
Nöbetçi mahkemeye ifade veren A.U., babasının uyuşturucu bağımlısı olduğunu, annesine ve kız kardeşine kötü davrandığını söyledi. A.U., mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme