TUSAŞ'a terör saldırısından görüntüler

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerinde patlama meydana geldi. İşte saldırı anına ait görüntüler...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
TUSAŞ'a terör saldırısından görüntüler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerinde 15.30'da vardiya değişimi esnasında patlama meydana geldi.  Patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, saldırı sonucu hayatını kaybedenlerin ve yaralananların olduğunu açıkladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise,  Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin adli soruşturma başlatıldığını, bir başsavcıvekili ve sekiz cumhuriyet savcısı görevlendirildiğini aktardı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, saldırı hakkında yaptığı açıklamada, "Ankara’da TUSAŞ tesisinde meydana gelen çatışma ve terör saldırısı nedeniyle derin üzüntü içerisindeyim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terörü lanetliyoruz. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

İşte patlama anına ait görüntüler.

 

Bakmadan Geçme