• Haberler
  • Konya
  • Türkiye' nin Geleceği Olacak Başarılı Gençler Yine MSRAİHL'den

Türkiye' nin Geleceği Olacak Başarılı Gençler Yine MSRAİHL'den

Konya' nın güzide okullarından olan Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, tıp fakültesine en fazla öğrenci gönderen İHL olarak her sene olduğu gibi bu sene de farkını ortaya koydu.

2024 YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte liselerin mezun ettikleri öğrencileri hangi üniversitelere gönderdikleri ve başarıları merak konusu oldu.

Konya' nın ve ülkemizin güzide okullarından olan Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, üniversite yerleştirmelerinde her sene olduğu gibi bu sene de farkını ortaya koydu.

Türkiye’nin seçkin üniversitelerine ve seçkin bölümlerine öğrencilerini gönderen Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi; bu seneki LGS yerleştirme başarısının ardından üniversite yerleştirme başarısı ile de Konya’nın gururu olmasının yanında ülkemizinde geleceğine yön verecek olan gençleri yetiştirmeye devam edeceğini de tekrar göstermiş oldu.

Bu sene öğrencilerinden yerleştirmiş olduğu 35 tıp fakültesi sayısı ile Türkiye’deki tüm imam hatip liseleri arasında en fazla Tıp Fakültesine öğrenci yerleştiren MSRAİHL, 23 öğrencisini mühendislik/mimarlık fakültelerine, 11 öğrencisini diş hekimliği fakültelerine, 4 öğrencisini hukuk fakültelerine ve daha birçok saygın üniversite ve bölüme öğrenci göndermiş oldu.

Bu güzel başarı da emeği geçen Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecilerini, öğretmenlerini ve velilerini tebrik eder, öğrencilerine başarılarının devamını dileriz.

TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ OLACAK BAŞARILI GENÇLER YİNE MSRAİHL'DEN

Bakmadan Geçme