• Haberler
  • Teknoloji
  • Türkiye' de internet sağlayıcılarına tepki çığ gibi büyüyor!

Türkiye' de internet sağlayıcılarına tepki çığ gibi büyüyor!

Vatandaşlar, yavaş ve kalitesiz internet hizmeti sunan sağlayıcıların ardı arkası kesilmeyen zamlarına karşı tepkilerini sosyal medyada dile getiriyor. Instagram'ın 'Sen de Ekle' özelliğini kullanarak tepkilerini paylaşan kullanıcılar, fahiş fiyat artışlarına ve hizmet kalitesine isyan ediyor. İşte detaylar...

Türkiye'de internet sağlayıcılarına yönelik tepkiler her geçen gün artıyor. Turkcell, Türk Telekom ve Vodofone gibi büyük firmaların son dönemde yaptığı zamlar, vatandaşların sabrını taşırdı.

Yavaş ve kalitesiz internet hizmetine karşılık artan fiyatlardan şikayet eden kullanıcılar, sosyal medyada tepkilerini açıkça göstermeye başladı.

Instagram'ın "Sen de Ekle" özelliği ile binlerce kullanıcı, sesini duyurmak ve firmaların bu politikalarına karşı tepkilerini göstermek için birleşiyor.

Bu tepkiler, internet sağlayıcılarının hizmet kalitesini ve fiyat politikalarını gözden geçirmesi yönünde büyük bir baskı oluşturuyor.

Sosyal medyada yükselen bu seslerin daha fazla kullanıcı tarafından desteklenmedi, firmaların adım atmasına zemin hazırlayabilir.

Vatandaşlar, internet hizmetlerinde iyileştirme beklerken, şirketlerin attığı adımların bu süreçte nasıl bir etkiye sebep olacağı ise merak konusu.

Türkiye' de internet sağlayıcılarına tepki çığ gibi büyüyor

 

 

Bakmadan Geçme