• Haberler
  • Konya
  • Torku Şeker'den Avrupa Şampiyonası'na İki Sporcu!

Torku Şeker'den Avrupa Şampiyonası'na İki Sporcu!

Torku Şekerspor Kulübü'nün başarılı bisikletçileri Tunahan Çetin ve Furkan Kılınç, Belçika'da düzenlenecek olan Avrupa Yol Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Avrupa'nın en prestijli bisiklet yarışmalarından biri olan Avrupa Yol Şampiyonası'na Torku Şekerspor Kulübü'nden iki sporcu katılacak. 11-15 Eylül tarihleri arasında Belçika'da gerçekleşecek bu önemli yarışmada, Tunahan Çetin ve Furkan Kılınç, milli takım kadrosunda yer alarak hem Türkiye'yi hem de Torku Şeker Spor Kulübü'nü uluslararası arenada temsil etme fırsatı bulacaklar. Bu başarı, hem sporcular hem de kulüp için büyük bir gurur kaynağı olacak.

“Sporcularımızı uluslararası arenalarda görmek bizleri gururlandırıyor”

Torku Şekerspor Onursal Başkanı Ramazan Erkoyuncu da şampiyonaya katılan Torku Şekerspor kulübünün sporcularına başarılar diledi. Amatör sporları her zaman desteklediklerini kaydeden Başkan Erkoyuncu, “Avrupa Yol Şampiyonası gibi uluslararası platformlarda ülkemizi temsil eden sporcularımızla gurur duyuyoruz. Başarılarının hem kendileri hem de Türkiye için büyük bir motivasyon kaynağı olacağına inanıyorum. Avrupa’da bayrağımızı dalgalandıracak olan tüm sporcularımıza gönülden başarılar diliyorum. Sporcularımızı uluslararası arenalarda görmek bizler gururlandırıyor” sözlerini aktardı.

Bakmadan Geçme