• Haberler
  • Asayiş
  • Tırdan fırlayan tekerin çarptığı 18 yaşındaki kız, hayatını kaybetti!

Tırdan fırlayan tekerin çarptığı 18 yaşındaki kız, hayatını kaybetti!

Ankara'da tırdan fırlayan tekerin çarptığı 18 yaşındaki kız hayatını kaybetti. Genç kızın kazadan önce marketten alışveriş yaptığı anlara ait kamera kayıtları ortaya çıktı.

Kaza, dün saat 16.00 sıralarında Elmadağ ilçesi Soğukpınar sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre M.Ç. Kullandığı kamyonun tekerleği köprüden fırlayarak kaymaya başladı.

 O sırada yoldan geçen 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarsla'ya, ardından da servis minibüsüne çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 Erarslan'ın naaşı Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Sürücü M.Ç. gözaltına alındı. Merhum Erarslan'ın kazadan birkaç dakika önce markette alışveriş yaptığı anlar kameraya yansıdı.

“Vefat eden kız marketten ekmek almış ve eve dönüyormuş”

Kazayla ilgili konuşan esnaflardan Sait Özyürek: “Büyük bir gürültü duydum. Kalabalığı gördüm. Ne olduğuna bakmak istedim. Bir tırın, tekerleğinin koptuğunu ve savrularak bir kıza ve arabaya çarptığını öğrendim. Yerde yatan kızın cesedini gördüm.

Yerler kan içerisindeydi. İç organları hasar görmüştü. Bir süre sonra kızın ailesi geldi. Feryat etler. Vefat eden kız marketten ekmek almış ve eve dönüyormuş. Aldığı ekmeler yerdeydi. Çok üzgünüz” ifadelerini kullandı.

  

Bakmadan Geçme