Thomas Reis: 'Galibiyetten mutluyuz'

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Gaziantep FK karşılaşmasından sonra yaptığı açıklamada, 'İyi bir oyun sergiledik ve galibiyetten mutluyuz' diye konuştu.

 

Trendyol Süper Lig’in 2'nci haftasında Samsunspor, deplasmanda Gaziantep FK’yı 1-0 yendi. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, açıklamalarda bulundu.

Thomas Reis, İyi oyun sergileyerek galibiyeti hak ettiklerinin altını çizerek, “Almış olduğumuz galibiyetten ötürü çok mutluyuz. Uzun bir aradan sonra ilk deplasmandan galibiyetle ayrılmak güzel. Beşiktaş karşısında iyi bir oyun sergilemiştik. Onun aynısını bu maçta da göstermeye çalıştık. İlk 20 dakikada istediğimizi gösteremedik. Rakip bu arada pozisyonlar bulmaya çalıştı. Sonra bir su molası oldu. O arada oyuncularıma ne yapmaları gerektiğini tekrar hatırlattım. Sonrası çok daha iyi geçti. Bazı pozisyonlara girdik. İkinci yarıda da pozisyonlara girdik ve iyi bir oyun sergiledik."dedi.

Rakipten daha iyi bir oyun sergilediklerini, ancak 2'nci golü atmayı unuttuklarını belirten teknik adam, Maçın geneli ile alakalı ve galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Bakmadan Geçme