Tek yumrukla komalık olmuştu, hayatını kaybetti

Antalya'da çiçekçilik ile uğraşan iki kişinin 'sosyal medyada fotoğraf paylaşma' iddiasıyla girdiği tartışmada aldığı yumruk darbesiyle komalık olarak beyin ölümü gerçekleşen Eşref Yunus Yıldırıcı hayatını kaybetti.

Olay, 12 Ekim Cumartesi günü Antalya'nın Kepez ilçesi Altınova Düden Mahallesi Andızlı Sokak üzerindeki toptan çiçek satışı yapılan bir işletmede yaşandı. İddiaya göre, 34 yaşındaki K.Ş.'nin yabancı uyruklu olduğu öğrenilen eşi tarafından sosyal medya hesabından paylaşılan çiçek buketi fotoğrafları, 29 yaşındaki Eşref Yunus Yıldırıcı'nın kız kardeşi F.Y. tarafından ekran görüntüsü alınarak işletmeye ait olan sosyal medya hesabından paylaşıldı. Bunun üzerine fotoğrafı fark eden K.Ş. ile Eşref Yunus Yıldırıcı arasında fotoğrafın paylaşımından dolayı tartışma yaşandı.

Eşref Yunus Yıldırıcı, K.Ş.'den özür dileyip fotoğrafları sosyal medyadan kaldırdı. Fakat fotoğrafların paylaşılmasına sinirlenen K.Ş., akşam saatlerinde Yıldırıcı'nın çalıştığı çiçek deposuna gitti. Eşref Yunus Yıldırıcı ile birlikte deponun içine giren K.Ş., aniden Yıldırıcı'ya yumruk attı. K.Ş., yere yığılan Yıldırıcı'ya tekme atmaya devam etti.  O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Yıldırıcı'nın aldığı yumruk darbesi ile bir anda yere yığıldığı, öfkesi dinmeyen K.Ş.'nin vurmaya devam ettiği, o esnada işletme sahibi A.O.'nun içeri girerek K.Ş.'yi sakinleştirerek uzaklaştırmaya çalıştığı görüldü.

Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bilinci kapalı olan Eşref Yunus Yıldırıcı, 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. K.Ş. ise olay yerine gelen devriye ekiplerince gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. K.Ş., polis merkezindeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yoğun bakıma kaldırılan ve geçtiğimiz gün beyin ölümü gerçekleşen Eşref Yunus Yıldırıcı, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Kepez Devlet Hastanesi morgundan alınan Yıldırıcı'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Cenazenin yarın aileye teslim edileceği belirtildi.

Bakmadan Geçme