• Haberler
  • Spor
  • Süper Lig'de 4'üncü hafta heyecanı: Kasımpaşa, zorlu Rize deplasmanında 

Süper Lig'de 4'üncü hafta heyecanı: Kasımpaşa, zorlu Rize deplasmanında 

Trendyol Süper Lig'de 4'üncü hafta maçında Kasımpaşa, Çaykur Rizespor ile yarın deplasmanda karşılaşacak. Süper Lig'de heyecan 4'üncü hafta maçlarıyla devam ediyor.

Cumartesi günü saat 19.15'te oynanacak olan müsabakada Kasımpaşa, Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak olan müsabakayı hakem Ali Şansalan yönetecek.

Sezonu ilk 3 haftasında 2 beraberlik, 1 yenilgi alan Kasımpaşa, 2 puanla 14. sırada basamakta bulunuyor. İstanbul ekibi, 3 maçta 5 gol sevinci yaşarken, kalesinde 6 gol gördü.

2 TAKIMDAN GÖRÜNÜM!

TÜMOSAN Konyaspor mağlubiyetiyle lige iç saha yenilgisiyle başlayan İstanbul ekibi, Atakaş Hatayspor ile deplasmanda 1-1, Adana Demirspor ile sahasında 2-2 berabere kaldı.

Lacivert-beyazlılar, Rizespor ile ligde oynadığı son 10 maçın 5'inde sahadan galibiyetle ayrılırken 3 müsabakası beraberlikle sonuçlandı. Çaykur Rizespor ise son 10 maçın 2'sinde üç puan alan taraf oldu.

Lige 1'er galibiyet, yenilgi ve beraberlikle başlayan, rakiplerine 3 gol atan ancak 7 gol yiyen Rize temsilcisi ise 4 puanla 8'inci sırada yer alıyor.


 

AA

Bakmadan Geçme