• Haberler
  • Konya
  • Konya' da soykırıma karşı düzenlenecek olan kısa film yarışmasının başvuruları devam ediyor

Konya' da soykırıma karşı düzenlenecek olan kısa film yarışmasının başvuruları devam ediyor

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, Selçuk Üniversitesi ve Meram Belediyesi'nin iş birliği ile düzenlenen 'Soykırıma Karşı Gazze'nin Çığlığı' kısa film yarışmasına başvurular devam ediyor.

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, Selçuk Üniversitesi ve Meram Belediyesi' nin iş birliğiyle düzenenlen "Soykırıma Karşı Gazze' nin Çığlığı" kısa film yarışmasına başvurular devam ediyor. Son başvuru tarihi 13 Eylül 2024 olan yarışma, soykırıma karşı farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Kurmaca, belgesel ve animasyon olarak üç kategoride gerçekleştirilecek yarışmanın katılımcıları, başvurularını bizzat veya kargo yoluyla yapabilecekleri gibi, internet üzerinden de başvurabilirler. Katılım için gereken filmler MPEG veya MP4 formatında, en az 1920x1080p çözünürlükte olmalıdır ve süreleri 20 dakikayı aşmamalıdır.

Başvurular şahsen veya kargo ile Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi' ne iletilebilir. İnternet üzerinden başvurularda ise filmler, Google Drive, YouTube, Vimeo veya WeTransfer gibi platformlar üzerinden şifreli bağlantılar oluşturularak gönderilecektir. Başvuru evrakı ıslak imzalı şekilde taranmış veya fotoğrafı çekilmiş halde [email protected] adresine gönderilmelidir.

BİRİNCİYE 15 GRAM ALTIN ÖDÜLÜ VERİLECEK

Dereceye giren filmler, İngilizce, İspanyolca veya Arapça alt yazılır olarak gönderilmelidir. Ödül töreni Meram Belediyesi Tantavi Kültür Merkezi' nde gerçekleştirilecektir. Birinciye 15 gram, ikinciye 10 gram ve üçüncüye 5 gram altın ödülü verilecektir.

Yarışmaya katılan eserler, senaryoda özgünlük, görsellik, kurgu ve teknik (ışık, ses vb.) kriterlere göre değerlendirilecektir. Yarışmaya başvuran eserlerin yayın hakları Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi' ne ait olacak ve eğitim/ tanıtım gibi alanlarda kullanılabilecektir.

Soykırıma Karşı Gazzenin Çığlığı Kısa Film Yarışması' nın Başvuruları Devam Ediyor

Daha fazla bilgi ve başvuru için www.tybkonya.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İletişim Bilgileri:

Adres: Hamzaoğlu Mah. Kerimler Cd. No: 58, Karatay/Konya
Telefon: 0332 350 45 25 / 0553 249 2130
E-posta: [email protected]

Bakmadan Geçme