Son işinde yakayı ele verdi

Kars'ta hakkında 6 farklı dosyadan 30 yıl hapis cezası bulunan şahıs son işinde yakayı ele verdi.

Kars’ta geçtiğimiz gün Ahmet Arslan Caddesi üzerinde silahla S.Ö. isimli şahsı silahla kasten yaralayan ve olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucunda olayı şüpheli C.K.’nın gerçekleştirdiği tespit edildi.

Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince alınan arama kararıyla birlikte C.K.’nın saklandığı adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda C.K. kıskıvrak yakalandı.Gözaltına alınan şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda, 1 ruhsatsız tabanca (7.65mm çapında), 1 şarjör, 2 ruhsatsız av tüfeği, 3 av tüfeği şarjörü, 23 av tüfeği kartuşu, C.K.’nın yapılan üst aramasında ise 6 (9.19mm fişek, polis ekiplerince yapılan detaylı aramada da C.K.’nın S.Ö.’yü yaraladığı olayda kullanılan suç aleti 1 ruhsatsız tabanca ve şarjör tespit edilerek ele geçirildi.

Öte yandan, şahsın daha önce 6 farklı dosyadan “Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Silahla Yağma, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Tehdit, Basit Yaralama, Bıçak ve Diğer Aletleri İzinsiz Olarak Satma Satın Alma Taşıma veya Bulundurma suçlarından toplam 30 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası ve 6 bin 360 TL para cezası ile arandığı öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen C.K. emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. C.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kars Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

 

Bakmadan Geçme