• Haberler
  • Asayiş
  • Son gelişmeler: Rojin'in cesedinin bulunma şekli ortaya çıktı!

Son gelişmeler: Rojin'in cesedinin bulunma şekli ortaya çıktı!

Rojin Kabaiş'in Van Gölü sahilinde bulunan cansız bedeninin, bahçıvan arkadaşını ziyarete giden şahıs tarafından bulunduğu ortaya çıktı.

Son gelişmeler: Rojin'in cesedinin bulunma şekli ortaya çıktı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Van YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş (21), üniversiteye kayıt yaptıktan sonra Diyarbakır'dan Van'a geldi ve 25 Eylül'de yurda yerleşti. 27 Eylül'de, yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline gitmek üzere ayrılırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, eşofmanlarıyla turnikeden geçerken telefonla ilgilendiği görüldü. Rojin'in kaybolmasının üzerinden 18 gün geçtikten sonra acı haber geldi.

 YENİÇAĞ’dan edinilen bilgiye göre, aramaların 13'üncü gününde Van Gölü kıyısında başörtüsü bulunan Kabaiş’in cansız bedeninin ise bugün Mallakasım Mahallesi’ndeki bahçıvan arkadaşını ziyarete giden Mehmet Emin Ankay tarafından bulunduğu ortaya çıktı.

Saat 14.10 sıralarında bahçıvan arkadaşının bahçeyi sularken kendisinin de Van Gölü sahilinde bir karartı gördüğünü dile getiren Ankay, ne olduğunu merak ederek yaklaşınca ceset olduğunu fark ederek jandarmaya haber verdiğini söyledi.

Ankay, jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede cesedin kayıp Rojin’e ait olduğunun belirlendiğini aktardı.
 

Bakmadan Geçme