• Haberler
  • Asayiş
  • Şok Olay: Takside Gördüğü Eşine Kurşun Yağdırdı! Yaralı Kadın Hastane Yerine Karakola Gitti!

Şok Olay: Takside Gördüğü Eşine Kurşun Yağdırdı! Yaralı Kadın Hastane Yerine Karakola Gitti!

Bursa'da Boşanma Aşamasındaki Kocanın Dehşet Saçtığı Anlar! Takside Gördüğü Eşine Ateş Açtı, Yaralı Kadın ve Taksici Polis Merkezi Önünde Yardım İstedi!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, boşanma aşamasındaki kocanın dehşet saçtığı olayda, takside gördüğü eşine ve taksi şoförüne kurşun yağdırdı. Olayda yaralanan kadın, hastane yerine polis karakoluna giderek yardım istedi.

TAKSİDE GÖRÜP ATEŞ AÇTI

Sinandede Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, boşanma aşamasındaki eşi Meltem E.'yi ticari taksi içinde gören K.E., henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı eşine ateş açtı. Taksi şoförü Mehmet U. ve Meltem E. kurşunların hedefi oldu.

POLİS MERKEZİNE GİTTİ

Şüpheli K.E. olay yerinden kaçarken, yaralı taksi şoförü Mehmet U., yaralı yolcusuyla birlikte Beyazıt Polis Merkezi'nin önüne giderek yardım istedi. Polislerin durumu bildirmesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDILAR

Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Mehmet U. ve Meltem E.'yi hastaneye kaldırdı. Kadının bacağından, taksicinin ise kolundan yaralandığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

KOCA YAKALANDI

Öfkeli koca K.E., Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) ve Cinayet Büro amirliği tarafından yakalandı. Elinden yaralanan kadının ameliyata alındığı, omuzundan yaralanan taksicinin ise tedavi altına alındığı bildirildi. K.E.'nin Asayiş Şube'deki işlemleri sürüyor.

Bursa'da yaşanan bu dehşet verici olay, herkesi şok etti. Boşanma sürecindeki çiftlerin yaşadığı bu tür trajediler nasıl önlenebilir? Sizce toplumda bu tür olayların önüne geçmek için ne tür önlemler alınmalı?

Bakmadan Geçme