• Haberler
  • Türkiye
  • Siyasal Vakfı Konya Grubu 'Siyasal Buluşmaları' toplantısı yapıldı.

Siyasal Vakfı Konya Grubu 'Siyasal Buluşmaları' toplantısı yapıldı.

Siyasal Vakfı Konya Grubu olarak 27.07.2024 günü 26. Siyasal Buluşmaları toplantısını gerçekleştirdi. Üyemiz Dr. Seyfettin Kurt'un daveti ile KTO sosyal tesislerinde İstanbul Üniversitesi  Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunları  olarak bir araya gelindi.

Siyasal Vakfı Konya Grubu 'Siyasal Buluşmaları' toplantısı yapıldı.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programda Siyasal  Vakfı Konya Grubu kurucusu ve 15 yıl yönetimini üstlenen Araştırmacı Yazar Ömer Tokgöz grup üyelerine hoş geldiniz diyerek selamladı.  2008 yılından bugüne kadar Konya'da ilk defa yapılan "Siyasa Buluşmaları" hakkında bilgi verdi.

Bu kapsamda organize edilen toplantı, çalıştay, gezi, iftar programları ve hazırlanan raporlardan kesitler sundu. Konya ve Karaman Bölgesinde yaşayan ve görev yapan mezunlar olarak güzel bir birliktelik sağladıklarını belirtti. 

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunları olarak bir araya gelme amaçları hakkında bilgi veren Tokgöz; Bilgi ve deneyimlerimizi paylaşarak gündemdeki  siyasal ve sosyal konuları istişare ettiklerini vurguladı. Geleneksel hale gelen "Siyasal Buluşmaları" toplantılarının bir marka değer haline geldiğini belirtti.

Siyasal Vakfı Konya Grubu 'Siyasal Buluşmaları' toplantısı yapıldı.Yemek sonrasında demli çay eşliğinde maziden okul hatıraları ile güncel ekonomik ve sosyal konular üzerinde karşılıklı sohbet edildi.

Program sonunda Tokgöz yeni dönemde yapılacak çalışmalara destek olmanın gerekliliğini belirterek programa katılan üyelere teşekkür etti.

Toplantıya  Araştırmacı Yazar Ömer Tokgöz,  Konya Valisi Vahdettin Özkan, Emekli Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Karaman Vali Yrd Fatih Baysal, Karatay İlçe Kaymakamı Cengiz Ayhan, Karaman Başyayla Kaymakamı Gizem

Karlıca, Karaman İl Ticaret Müdürü Adem Özcan, eski Konya Milletvekili Ömer Ünal ve kendi alanında temayüz etmiş  siyasal bilgiler fakültesi mezunları katıldı.

Bakmadan Geçme