Konyaspor, Bodrum FK'ya hayat verdi : 3-1

İlk iki haftayı puansız kapatan Sipay Bodrumspor, süper lig'deki İlk galibiyetini 3 golle aldı. Tümosan Konyaspor üst üste ikinci maçını kaybetti.

Konyaspor, Bodrum FK'ya hayat verdi : 3-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk'lerin yaşandığı mücadelede Sipay Bodrumspor kazanan taraf oldu. Bodrum ekibi karşısına favori olarak çıkan Tümosan Konyaspor, kalesinde 3 gol gördü ve adeta ŞOK yaşadı. Karşılaşma boyunca net pozisyon bulamayan Konyaspor, üst üste 2.mağlubiyetini yaşamış oldu.

2.YARI SESSİZ BAŞLADI

İlk yarıda 3 gol izleyen spor severler, ikinci yarının 69.dakikasına kadar gol göremedi. Bu dakika da tekrar su molası verilirken, taraftarlar da takımlarına destek vermeyi sürdürdü. Az sayıdaki Konyasporlu Nalçacılılar, skorun eşitlenmesi için takımına tezahürat yaparken,  ev sahibi takım taraftarları ise tarihlerindeki İlk süper lig puanına ulaşabilmek için destek vermeyi sürdürdü.

74.dakika da Bodrumspor ilk oyuncu değişikliğini gerçekleştirdi. Puscas yerini Celal Dumanlı'ya bıraktı.

77.dakika'da sakatlanan Üzeyir yerini Ege Bilsel'e bıraktı.

79.dakika da Oğulcan yerine Emrehan Gedikli girdi. Bu dakikada üst üste 2 korner kullanan Konyaspor, sonuç alamadı.

Oyuncu değişiklerine rağmen 80.dakika geçildiğinde Tümosan Konyaspor net bir gol pozisyonu bulamadı.

83.dakika da S.Bodrumspor'da Dimitrov un yerine tecrübeli isin Kenan Özer oyuna dahil oldu. Samet ve Gökdeniz'in yerlerine ise Opekpa ile Celustka girdi.

85.dakika da Guilherme - Ege mücadelesinde VAR'da Bahattin Şimşek,  inceleme tavsiyesi ile Hakem Çağdaş Altay'ı uyardı. Altay, VAR a gitti. İzleme sonucunda Penaltı kararı çıktı. 

88.dakika da atışı tecrübeli oyuncu Kenan Özer kullandı. Kenan topu ağlara göndererek skoru 3-1 e getirdi. Kaleci Slowick köşeyi bilmesine rağmen, topu kurtaramadı.

Uzatmaya eklenen 7 dakika da her iki takımda gol bulamadı.

Tarihinde ilk kez yer aldığı Süper Lig'de İlk puanını, 3 golle galibiyetle alan Sipay Bodrumspor'un gollerini Adil (kk), Puscas ve penaltıdan Kenan Özer ararken, Tümosan Konyaspor 'un tek golü Pedrinho dan geldi. Konyaspor üst üste 2.mağlubiyetini alırken, etkisiz oyunu ile de tepki aldı.

Karşılaşma sonucu

Sipay Bodrumspor: 3

Tümosan Konyaspor:1 

 

 

 

 

 

 

Bakmadan Geçme