Sipay Bodrumspor:2 Tümosan Konyaspor:1

Tümosan Konyaspor, 2.yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Damjanovic'in yerine Boateng oyuna girdi.

Sipay Bodrumspor:2 Tümosan Konyaspor:1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2.YARI

Tümosan Konyaspor ilk yarıyı 2-1 mağlup kapattı. Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, 2.yarıya bir oyuncu değişikliği yaparak başladı. Defanstan Damjanovic in yerine orta sahaya Boateng'i süren Ali Çamdalı, öncelikle beraberlik golünü arayacağını göstermiş oldu. Bu değişiklike Guilherme sol açığa daha çok destek verirken, Pedrinho ileriye yakın oynamaya başladı.

51.dakikada etkili gelen Bodrumspor, Adil in müdahalesi ile 3.kornerini kazandı. Fredy ortaladı Musa Muhammed vurdu, Slowick kurtardı.

53.dakika da Üzeyir orta şut karışımı vuruşunda son anda Slowick kornere tokatladı. 4.korneri Fredy ile kullanan Bodrumspor bu kez pozisyon bulamadı.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarının ilk 15 dakikasında da iyi oynayan takım ev sahibi Bodrumspor oldu.

61.dakikada kazanılan köşe vuruşunu Yusuf Erdoğan kullandı, defans topu uzaklaştırdı, atağın devamında top Diego Sousa da kaldı. Hemen oyunu başlatan kaleci Diego, Dimitrov u pozisyona soktu ancak Dimitrov'un şutu kaleci Slowick'ten döndü. Atak devamı korner ile neticelendi. Bodrum ekibi bu kornerden sonuç alamadı.

Karşılaşmada 65.dakika, Sipay Bodrumspor'un 2-1 üstünlüğü ile geçilirken, Tümosan Konyaspor bu dakikada 2 oyuncu değişikliği yaptı.

Yusuf Erdoğan ile Ndao, Aleksic  ise Melih İİbrahimoğlu ile yer değiştirdi. 

 

 

 

 

Bakmadan Geçme