Seydişehir'de MUAYTHAİ rüzgarı esti

Türkiye Muaythai Federasyonu ve Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen Spor Toto Muaythai Süper Ligi 1. Ayak Turnuvası müsabakaları, Seydişehir'de tamamlandı.

Seydişehir'de MUAYTHAİ rüzgarı esti
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Belediye Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe binlerce vatandaş yoğun ilgi gösterdi.  Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Muay Thai sporcusu Erhan Topçu yaptığı maçta rakibini 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. 16 sporcunun mücadele ettiği 8 müsabakada Seyit Ali Arıcı, Yunus Emre Öztürk,Özgür Canel Şengel, İsrafil Güngör, Ekrem Yardımcı, Kübra Kocakuş, Ferizan Gocük, Erhan Topçu şampiyon oldu. Başarı gösteren sporculara kupalarını Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve diğer protokol üyeleri verdi. 

Seydişehir'de MUAYTHAİ rüzgarı esti

Muaythai lig maçlarına ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ,” Sportif faaliyetlere ev sahipliği yapıyoruz. Sporcularımızın başarıları bizleri mutlu ediyor. Bizlere bir heyecan katıyor. Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman için bu ve buna benzer organizasyonlarda ev sahipliği yapacağız yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Seydişehir'de MUAYTHAİ rüzgarı esti

Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Cevdet Bakkal;” çok güzel bir müsabaka. Gençlerimiz barış ve kardeşlik içerisinde bir maç çıkardı. Başarılarının devamını diliyorum “şeklinde konuştu.

Seydişehir'de MUAYTHAİ rüzgarı esti

Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, "Türkiye Muaythai Federasyonun faaliyet programında yer alan Spor Toto Muaythai Süper Ligi 1. ayağını gerçekleştiriyoruz. Seydişehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştiriyoruz. Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum “dedi. 

Seydişehir'de MUAYTHAİ rüzgarı esti


 

Bakmadan Geçme