• Haberler
  • Konya
  • Seydişehir'de düzenlenen  baba çocuk kampı sonlandı 

Seydişehir'de düzenlenen  baba çocuk kampı sonlandı 

Kuğulu Tabiat Parkında ilk kez baba çocuk kampı düzenlendi.  Düzenlenen baba çocuk kampına katılan babalar ve çocukları, doğayla iç içe unutamayacakları bir gün geçirdi.

Seydişehir'de düzenlenen  baba çocuk kampı sonlandı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydişehir Beleyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelen baba ve çocukları, hazırlanan program dahilinde kamp ateşi yaktı, çocuk oyunları, macera Parkuru gibi oyunlar oynadı, Ferzene Mağarası doğa yürüyüşü, masal dinletileri, açık hava sinema gösterimleri, spor tırmanışı, doğada yıldızla yön bulma eğitimi, karaoke yarışmalarıyla çocuklarla babaları unutamayacakları bir hafta sonu yaşadı.

Seydişehir'de düzenlenen  baba çocuk kampı sonlandı 

Kamp alanında Babalar ve Çocuklarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu; “çocuklar ve babaları, birlikte hareket etmelerini, birbirine olan sevgi bağlarının güçlenmesini sağlamak amacıyla onlar için unutulmayacak bir kamp gerçekleştirdik. İlçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi yönünde yaptığımız yatırımların ve çalışmaların yanında sosyal belediyeciliğe de büyük önem veriyoruz. 

Çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız ve özel çocuklarımıza yönelik ortaya koyduğumuz sosyal projeler hem bizleri hem de ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızı mutlu ve memnun etmektedir.

Seydişehir'de düzenlenen  baba çocuk kampı sonlandı 

Bu yıl ilk defa düzenlediğimiz bu etkinlikte 51 baba ve 62 çocuğunu bir araya getirdik. Düzenlediğimiz kampa babalarıyla birlikte katılan çocuklarımız Kuğulu Tabiat parkının eşsiz doğası ile unutamayacakları anlar yaşadılar.  Kampa katılan baba ve çocukları çeşitli etkinliklerle eğlenceli vakit geçirdiler. Bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz” sözlerini aktardı.

Bakmadan Geçme