• Haberler
  • Konya
  • Seydişehir'de Doğaya Saygı Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Seydişehir'de Doğaya Saygı Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Seydişehir Belediyesi, çevre duyarlılık adına Dünya Temizlik Günü dolayısıyla Gökçehüyük Baraj Göletinde Doğaya Saygı yürüyüşü gerçekleştirdi

Seydişehir'de Doğaya Saygı Yürüyüşü Gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydişehir Belediyesinin “Dünya Temizlik Günü’nde çevre temizliği konusunda farkındalığı arttırmak için “Çöpü Çöpe At, Doğayı Temiz Bırak” sloganı ile düzenlediği etkinlik her yaştan çevre gönülleri tarafından yoğun ilgi gördü.

Gökçehüyük Baraj Göleti etrafında doğa yürüyüşü ve çevrede yer alan atıkların çevre gönüllüleri tarafından toplanmasıyla devam eden etkinliğe Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve eşi Hatice Ustaoğlu’da katıldı.

Seydişehir’in çevre duyarlılığı noktasında adından söz ettirdiğini kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Seydişehir Belediyesi olarak çevre ve doğa duyarlılığı konusuna büyük önem veriyoruz. Gelecek nesillere daha yaşanabilir ve temiz bir çevre bırakmak istiyoruz. Bu noktada çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Seydişehir'de Doğaya Saygı Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Dünya Temizlik Günü’nde çevre gönüllülerimizle birlikte Gökçehüyük Mahallemizde bulunan Baraj Göleti çevresinde güzel bir çevre etkinliği gerçekleştirdik.Seydişehir çevre duyarlılığı konusunda çok duyarlı bir ilçe fakat daha duyarlıve dikkatli olmalıyız. Toplumumuzda çevreyi koruma konusunda farkındalık yaratacak, bilinç oluşturacak çalışmalara devam edeceğiz.

Seydişehir'de Doğaya Saygı Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Hemşehrilerimizin bu noktada sorumluluk alarak bizlere yardımcı olmasını amaçlıyoruz. Piknik alanlarına gittikleri zaman mümkün olduğu kadar bulunduğu alanda çöplerini ve çevrede kalan çöpleri alarak ayrılırsa çevremiz daha temiz kalır. Burada bugün gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde bizlere destek veren, bu konuda duyarlı olan çevre gönüllülerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme