Seydişehir bisiklet festivali başladı

Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği (SEBİDOS) işbirliğiyle gerçekleştirilen bisiklet festivali Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu'nun katılımı ile başladı.

Seydişehir bisiklet festivali başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydişehir Belediyesi ile Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği (SEBİDOS) işbirliğiyle gerçekleşen, toplam parkuru 149 kilometrelik mesafeden oluşan kamplı bisiklet turuna, Türkiye'nin 24 faklı şehirlerinden 112 bisikletçi, toplamda ise 150 bisikletçi katılım sağlıyor.

Dernek Başkanı Hasan Yıldız, bisiklet festivalinin ilk turundan önce etkinliğe katılım sağlayan bisikletseverlere güzergah boyunca uymaları gereken konularda bilgi verdi. 

Hasan Yıldız, “Keyifli güzergahların olduğunu dile getirerek,"Keyif alabilmek için bir hız yarışına girmemeniz büyük önem arz ediyor. Belediyemiz ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilen festivalin şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Seydişehir bisiklet festivali başladı

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ise bisiklet festivaline katılmak için Türkiye'nin dört bir yanından Seydişehir'e gelerek katılan herkese teşekkür etti.

Festivaller aracılığı ilçe tanıtımına önem verdiklerini aktaran Başkan Ustaoğlu, “Türkiye'nin farklı bölgelerinden festivalimize katılan sporcularımıza hem ilçemizi tanıtıyor, hem de festivalle ilçemizin sosyal ve ekonomik yapısına katkıda bulunuyoruz. Bisikletseverlerimiz doğal güzellikler eşliğinde pedal çevirirken, aynı zamanda sağlıklı yaşamı da destekleyen bu organizasyonla unutulmaz anlar yaşıyorlar. İlçemizin doğal ve tarihi güzelliklerini görmek için tüm vatandaşlarımızı ilçemize davet ediyorum. Festivalimize katılan sporcularımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Seydişehir bisiklet festivali başladı

Festivale katılan bisikletseverler gün boyunca bisikletlerini pedallarken ardından Kuğulu Tabiat parkında kamp yaparak doğayla iç içe farklı yarışmalar ve aktiviteler yaparak gönüllerince eğleniyorlar.

Bakmadan Geçme