• Haberler
  • Konya
  • Selçuklu Belediyespor Kulübü' nden Hakimiyet Gazetesi' ne ziyaret

Selçuklu Belediyespor Kulübü' nden Hakimiyet Gazetesi' ne ziyaret

Selçuklu Belediyespor Kulübü, Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında kulübün faaliyetleri konuşuldu. İşte detaylar…

Selçuklu Belediyespor Kulübü, Hakimiyet Gazetesi’ni  ziyaret etti. Ziyarete Kulüp Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Çakar, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Uysal, Cem Hayırlıoğlu, Muhammed Eken ve Kulüp Basın Yayın Sorumlusu Sami Erikçi katıldı. 

Ziyaret sırasında, Selçuklu Belediyespor Kulübü'nün spor okulları faaliyetleri ve yıllara göre artan öğrenci sayıları hakkında bilgi verildi.

Selçuklu Belediyespor Kulübü' nden Hakimiyet Gazetesi' ne ziyaret

20 FARKLI BRANŞTA FAALİYET GÖSTERİYOR

Kulüp, cimnastik, wushu kung fu panda, masa tenisi, okçuluk, yüzme, tenis, tekvando, kick boks, karate, satranç, voleybol, basketbol, futbol, güreş, judo, hokey, bisiklet, su topu, halter ve engelliler olmak üzere toplam 20 farklı branşta faaliyet gösteriyor.

1997 yılında Selçuklu Belediyesi tarafından kurulan ve yıllardır öğrenci sayısında sürekli bir artış gösteren kulübün, toplam 15.868 lisanslı sporcuya sahip olup, ayrıca 213 milli sporcuya ev sahipliği yaptığı kaydedildi.

Birçok branşta Avrupa, Dünya ve Olimpiyat dereceleri elde etmiş sporcular yetiştiren kulüp , 2024 yılında Güreş, Halter, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Satranç, Taekwondo, Bisiklet, Wushu Kung-Fu ve Cimnastik branşlarında ulusal ve uluslararası müsabakalarda toplam 30 altın, 38 gümüş ve 23 bronz madalya kazandı. 

Selçuklu Belediyespor Kulübü' nden Hakimiyet Gazetesi' ne ziyaret

Futbol başarılarından da adından söz ettiren kulübün başkanı Mustafa Yavuz Tezcan: 

"Takım sporlarında kulübümüz futbol branşında U16'da Türkiye Şampiyonu, U17 kategorisinde Türkiye İkincisi olarak tarihi bir başarı elde etti. Ayrıca kulübümüz Futbol branşında U14, U15, U16, U17 ve U18 kategorilerinde Konya Şampiyonu olurken U13 kategorisinde Konyaspor'un ardından ikincilik elde etti. Ve son olarak Bisiklet branşında U15 ve U12 kategorilerinde Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Bu bizim için gurur kaynağı." diye konuştu.

Selçuklu ilçesinde bulunan 35 tesis ve 60 salonda faaliyet gösteren kulüp, Konya'nın modern yüzme havuzları, tenis kortları, kapalı spor salonları ve futbol sahaları ile vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.


 

Bakmadan Geçme