• Haberler
  • Konya
  • Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Hakimiyet Gazetesi' ni ziyaret etti

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Hakimiyet Gazetesi' ni ziyaret etti

Hakimiyet Gazetesi' ni ziyaret eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, en çok merak edilen üç soruyu yanıtladı. Tasarruf tedbirleri belediyenin çalışmalarını nasıl etkiliyor, sanayi bölgelerinde yaşanan altyapı sorunları çözüme ulaşacak mı, öğrencilere bu yıl da burs verilecek mi? İşte cevaplar...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Hakimiyet Gazetesi' ni ziyaret etti

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Hakimiyet Gazetesi' ni Ziyaret Etti

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Hakimiyet Gazetesi' ni ziyaret ederek, belediyenin faaliyetlerine ilişkin soruları yanıtladı. Başkan Pekyatırmacı, tasarruf tedbirlerinin belediyenin kültürel, sportif ve eğitim alanındaki çalışmalarını nasıl etkilediği konusuna değindi.

Başkan Pekyatırmacı,

"Tasarruf tedbirileri elbette ki çalışmalarımızı etkiliyor, ancak zorunlu işlerde kısıtlmaya gitmiyoruz. Gençlerimiz için spor okullarımızda eğitimler devam ediyor. Şu anda 13.103 gencimiz spor okullarımızdan faydalanıyor ve 55 salon, 35 tesisimizde faaliyetlerimiz sürüyor. Ayrıca kültürel anlamda kongre merkezimizdeki sanat akademimiz ve Ahmet Kereşoğlu sanat tasarım atölyemiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Kültür, spor ve eğitim alanlarındaki faaliyetlerimizi her zamanki gibi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz. Selçuklu, Türkiye' de sosyoekonomik gelişmişlik endeksinde 21.sıraya yükseldi ve bu sıralama yükselmeye devam ediyor." dedi.

"SORUNLAR ÇÖZÜLECEK"

Sanayi bölgelerinde yaşanan altyapı sorunlarına da değinen Pekyatırmacı,

" Sanayi bölgerinde olduğu gibi şehrin farklı yerlerinde altyapı ile ilgili sorunlar yaşıyoruz. Son dönemde yoğun ani yağışlar oldu ve bu yağışlar altyapıda bazı sıkıntılara neden oldu. KOSKİ' nin yağmur sularının drenajıyla ilgili bir çalışması var ve bu çalışmayı tamamladığımızda bu sorunlar çözülecek," açıklamasında bulundu.

ÖĞRENCİLERE BU YIL DA BURS VERİLECEK Mİ?

Gençlerin merakla beklediği burs konusunda ilişkin de açıklama yapan Başkan Pekyatırmacı, " Geçmiş yıllarda verdiğimiz bursu bu yıl da sürdürmek istiyoruz ancak bütçe çalışmalarına göre değerlendireceğiz. Gençlerimize destek olmaya devam etmeyi amaçlıyoruz," ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme