Selçuk tıp turnuva birincisi

Sağlık-Sen Konya Şube Başkanlığınca bu yıl ikincisi organize edilen Halı Saha futbol turnuvası Oynanan final maçı ile sona erdi. Final maçında Rakibi 112'yi 5-2 mağlup eden Selçuk Tıp Fakültesi, turnuvanın birincisi oldu.

Selçuk tıp turnuva birincisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

    Sağlık çalışanları arasında moral ve motivasyonu sağlamak. Birlik ve beraberlik duygusunu artırmaya yönelik Sağlık-Sen Konya Şube Başkanlığınca bu yıl ikincisi organize edilen Halı Saha Futbol turnuvasında 26 takım dört ayrı grupta kıyasıya bir mücadele verdi. Karşehir Halı futbol sahasında oynanan final maçıyla turnuva sona erdi. Final maçında 112 ile Selçuk Tıp takımları karşı karşıya geldi. Final maçı Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan’ın başlama vuruşuyla start aldı. Her iki takımında kıyasıya mücadele ettiği müsabaka sonunda rakibi 112’yi 5-2 mağlup etmesini bilen Selçuk Tıp, turnuvaüra birinciliğe ismini yazdırarak kupanın sahibi oldu.

Selçuk tıp turnuva birincisi
Sağlık Sen Konya Şube Başkanı Kerem Şafak “ Sağlık-Sen Konya Şube Başkanlığı olarak organize ettiğimiz etkinliğimize çok sayıda takımın katılması bizleri mutlu etmiştir Turnuvamızda kazanan ya da kaybedenden çok dostluk, kardeşlik, tanışma ve kaynaşma kazanmıştır. Bu yıl ikincisini organize ettiğimiz Halı Futbol Turnuvamızda birincilik kupasını müzesine götüren Selçuk Tıp ve turnuvada mücadele eden tüm takımlarımızı tebrik ediyor. Gelecek yıl 3. Üncüsü organize edeceğimiz turnuvada buluşmak üzere hoş çakalın diyorum.” Dedi.

Bakmadan Geçme