• Haberler
  • Konya
  • Şehitler İçin Mevlid Programı ve Bayrak Yürüyüşü

Şehitler İçin Mevlid Programı ve Bayrak Yürüyüşü

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi, Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi, Konya Şehit Aileleri Derneği ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Konya Şubesi işbirliğinde, şehitlerimiz için düzenlenecek olan özel bir etkinlikle tüm Konyalıları bir araya getiriyor. Mevlid Programı ve Bayrak Yürüyüşü, şehitlerimizi anma ve onlara olan minnet ve şükran duygularını paylaşma imkanı sağlıyor.

Şehitler İçin Mevlid Programı ve Bayrak Yürüyüşü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi, Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi, Konya Şehit Aileleri Derneği ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Konya Şubesi işbirliğinde şehitlerimizin anısını yaşatmak ve onları anma geleneğini sürdürmek adına 29 Aralık Cuma günü Hacı Veyiszade Cami'de özel bir Mevlid Programı düzenlenecek.

Program, şehitlerimiz için okunacak dualar, hatimler ve anlam dolu konuşmalarla devam edecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından duyurusu yapılan etkinlik için şu ifadeler kullanıldı: “Aziz şehitlerimiz için yürüyoruz. Bayrağını alan gelsin. 29.12.2023 Cuma günü Hacıveyiszade Camisinde (Eski Belediye Karşısı) şehitlerimiz için Mevlid okutulacak ve gıyabi cenaze namazı kılınacaktır. Daha sonra saat 13.30’da Kılınçarslan Kent Meydanından Konya Şehitliğine kadar bayrak yürüyüşü yapılacak. Şehitlikte terörü kınamak için basın açıklaması yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir.”

Program detayları şu şekilde:

    Tarih: 29 Aralık Cuma

    Yer: Hacı Veyiszade Cami

    Saat: 12.30

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme