Şehit bebekler için eylem

Bir yıla yakın süredir Gazze de devam eden vahşet soykırım ve katliamı protesto etmek, Gazze de öldürülen masum çocukları unutturmamak adına Gazze Gönüllüleri Platformu tarafından Konya Zafer Meydanında bir eylem gerçekleştirildi.

Şehit bebekler için eylem
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazze de ölen çocukları simgeleyen kefen bezlerine sarılmış çocuk maketleri ve pankartlarla farkındalık oluşturulup orada devam eden ahlaksız ve orantısız savaşın durdurulması çağrısında bulunuldu. Platform Gönüllülerinden  eğitimci Ahmet Dilek yapmış olduğu konuşmada "çocuklar ölürken sessiz kalınmaz, çocuklar ölürken uyunmaz, ancak er oğlu erler ayağa kalkar ve bu vahşete zulüme dur der .Bir yıldır devam eden bu zulme ve katliama tüm dünya sessiz..Hergün masum çocuklar öldürülmeye şehit edilmeye devam ediliyor.

Şehit bebekler için eylem

Bizler bir an önce bu kirli savaşın durdurulmasını ve ambargonun kalkmasını istiyoruz. İnsanlıktan nasibi olan merhamet ve vicdan sahibi herkesi bu savaşı ve katliamı durdurmaya davet ediyoruz. Allah vaadinde duracak ve mutlaka nurunu tamamlayacaktır. Âmâ bizler bu zulüm karşısında yaptıklarımızdan ve yapmadıklarından hesaba çekileceğiz" dedi.

Bakmadan Geçme