Şehiriçi Toplu Ulaşımda Konyaspor - Beşiktaş Maçı Düzenlemesi
Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 5 Mart Cumartesi günü saat 20.30'da oynanacak Konyaspor - Beşiktaş maçı nedeniyle şehir içi toplu ulaşımda düzenlemeler yapıldığını duyurdu.
Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 5 Mart Cumartesi günü saat 20.30’da oynanacak Konyaspor - Beşiktaş maçı nedeniyle şehir içi toplu ulaşımda düzenlemeler yapıldığını duyurdu.
Maç öncesi ve sonrası oluşabilecek yoğunluğu önlemek amacıyla tramvay hatlarında ek seferler planlandığı bildirildi. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, taraftarların ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşamaması için sefer sayılarını artırdıklarını belirterek, toplu taşıma araçlarının tercih edilmesi çağrısında bulunuldu.
Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda aksama yaşanmaması için vatandaşların alternatif güzergahları kullanmalarını önerirken, toplu taşımaya ek olarak maç çıkışı bazı bölgelerde trafik yönlendirmeleri yapılacağını duyurdu.
Taraftarların güvenli ve konforlu bir şekilde stadyuma ulaşabilmeleri adına yapılan bu düzenlemelerin, maç bitiminden sonra da belirli bir süre devam edeceği açıklandı. Büyükşehir, detaylı bilgiye belediyenin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabileceğini belirtti.
Bakmadan Geçme





