• Haberler
  • Konya
  • Sarı Ömer Örümceği Konya'nın Akademi Mahallesi'nde Korku ve Paniğe Yol Açtı

Sarı Ömer Örümceği Konya'nın Akademi Mahallesi'nde Korku ve Paniğe Yol Açtı

Konya'nın Selçuklu ilçesine bağlı ve Ardıçlı TOKİ olarak da bilinen Akademi Mahallesi'nde, Sarı Ömer örümceği korku ve paniğe neden oldu. Dağlık bir arazide bulunan mahallede, vatandaşlar evlerine bu tehlikeli örümceğin girebileceği endişesiyle tedirginlik yaşıyor.

Konya’nın Selçuklu ilçesine bağlı ve Ardıçlı TOKİ olarak da bilinen Akademi Mahallesi'nde, Sarı Ömer örümceği korku ve paniğe neden oldu. Dağlık bir arazide bulunan mahallede, vatandaşlar evlerine bu tehlikeli örümceğin girebileceği endişesiyle tedirginlik yaşıyor.

Mahalle sakinleri, Sarı Ömer örümceğiyle ilgili söylentilerin hızla yayılmasıyla birlikte büyük bir korku içine girdi. Vatandaşlar, evlerinin güvenliği konusunda endişe duyuyor ve yetkililerden acil bir çözüm bekliyor.

Bölge halkı, özellikle akşam saatlerinde dışarı çıkmaktan çekinir hale geldi. Sarı Ömer örümceğinin zehirli olması ve insan sağlığı için tehdit oluşturması, mahalledeki tedirginliği daha da artırıyor. Yetkililerin bu konuda bir bilgilendirme yapması ve önlemler alması gerektiğini belirten mahalle sakinleri, endişelerinin bir an önce giderilmesini talep ediyor.

Yüksek katlara kadar çıktığı görülen örümceğin evlerin içine kadar girdiği böyle fotoğraflandı.

Konuyla ilgili olarak yetkililerden henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak, mahalledeki korku ve paniğin önüne geçilmesi için gerekli adımların atılması bekleniyor. Uzmanlar, bu tür durumlarda paniğe kapılmadan hareket edilmesi gerektiğini ve evlerin güvenliği için bazı önlemler alınabileceğini belirtiyor.

Sarı Ömer örümceğiyle ilgili daha fazla bilgi edinmek ve gerekli önlemleri almak için yetkililerin ve uzmanların devreye girmesi, mahalle sakinlerinin en büyük beklentisi haline geldi.

Sarı Ömer Örümceği Konya'nın Akademi Mahallesi'nde Korku ve Paniğe Yol Açtı
Özel Haber

Bakmadan Geçme