• Haberler
  • Teknoloji
  • Samsung'un fiyat performans ürünü olan yeni telefonu Galaxy A06 tanıtıldı!

Samsung'un fiyat performans ürünü olan yeni telefonu Galaxy A06 tanıtıldı!

Galaxy A serisi ailesine bir ürün daha katıldı. Fiyat performans ürünü olan Galaxy A06'nın tüm özellikleri resmi olarak açıklandı. İşte A06 telefonuyla ilgili dikkat çeken özellikler… 

Samsung'un fiyat performans ürünü olan yeni telefonu Galaxy A06 tanıtıldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Galaxy A serisi ailesine bir ürün daha katıldı. Fiyat performans ürünü olan Galaxy A06’nın tüm özellikleri resmi olarak açıklandı. İşte A06 telefonuyla ilgili dikkat çeken özellikler… 


Samsung uzun zamandır beklenen Galaxy A06’nın perdesini kaldırdı ve Vietnam’da satışa çıkaracağını duyurdu. Satışa çıkma haberinden sonra telefonun özellikleri merak konusu olurken, yapılan araştırmalarda A06 telefonun özelliklerinde daha önce olacağı öne sürülen özelliklerle aynı. 

GALAXY A06 ÖZELLİKLERİ

İşlemci tarafında MediaTek Helio G85 çipinden gücünü alırken kamera tarafında 50 MP birinci kameraya sahip aynı zamanda 25W şarj gücüyle 5000mAh pil gücüne sahip olduğu ortaya çıktı.

Geçen seneki model A05 gibi 4/6GB ram kapasitesine sahip depolama alanında ise müşterilere 64/128GB konfigürasyonuyla ortaya çıkıyor. 

En son güncellemeyi alan telefon Android 14 ile desteklenecek.
Sızdırılan bilgilerde Parmak izi okuyucusu yan tarafta olduğu söylenmişti ve Resmi bilgilere göre bu bilgi doğrulandı.
Ekran tarafında 60Hz den 90Hz ye kadar ekran kullanmış olduğu doğrulandı.

Son zamanlarda Galaxy AI ve Circle to Search özellikleri tanıtımda belirtilmedi. O yüzden telefondan bu 2 özelliği beklememenizi tavsiye ediyoruz çünkü bu iki özellik Samsung’un yaptığı son resmi açıklamaya göre Galaxy A34 5G ve üstü birkaç cihazla sınırlı olacak.

22-30 Eylül tarihleri arasında Vietnam’da satışa sunulacak fakat Avrupa ülkelerine ve Türkiye’ye ne zaman geleceği ise gizliliğini koruyor.
 

Bakmadan Geçme