Reynmen'den İmamoğlu'na destek!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde başlatılan operasyon kapsamında, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gözaltına alındı. Bu kararın ardından İmamoğlu'na destek açıklaması yapan Reynmen tepki çekti. Reynmen Ümit Özdağ örneği ve ifadeleri ile dikkat çekti.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde gözaltına alınmış ve 106 kişiyle ilgili yürütülen operasyonun, Medya A.Ş., ihaleler, kent uzlaşısı ve terör soruşturması kapsamında olduğu belirtilmişti. Aynı saatlerde gazeteci İsmail Saymaz da gözaltına alındı.
Gözaltı kararlarının ardından sosyal medya platformlarında aksaklıklar meydana geldi. Kullanıcılar, gözaltılarla ilgili yoğun bir şekilde paylaşım yaparken, ünlü isimlerden de tepkiler gecikmedi.
Tepki gösteren ünlü isimlerden biri de Reynmen (Yusuf Aktaş) oldu. Sosyal medya hesabından isyan eden Reynmen şu ifadeleri paylaştı:
“Hepiniz o anonim hesaplarınızın arkasına saklanarak konuşanlarla ya dalga geçtiniz ya da susturdunuz. Şimdi de aynı hesapların arkasına saklanarak milleti konuşsun diye gazlıyorsunuz. Dün konuştuk, anlamadınız, bugün konuşsak neyi değiştireceksiniz? Dün Ümit Özdağ alındı, faşist dediniz. Bugün Ekrem İmamoğlu alınınca 'hak etti' dediniz. Her yaşananı hak gördünüz. Bugün konuşursam ve içeri alındığımda, bana da ‘işi o değildi, iyi oldu’ diyeceksiniz. Konuşup da ülkesinin bekasını düşünen kime sahip çıktınız ki?”
Bakmadan Geçme





